Makkelijker solliciteren met een account

Een stukje extra gemak tijdens het solliciteren? Maak dan een account aan. In jouw account kun je gemakkelijk bijhouden waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Ook kun je hier je CV toevoegen, zodat je voortaan vanaf iedere plek kunt solliciteren, en kun je vacatures opslaan om er op een later moment nog eens goed naar te kijken.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen via de button bovenaan de website.

Hoe werkt Watertalent?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de haven & industrie? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Watertalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van E&I Technician tot Administratief medewerker en van Procesoperator tot Sales Engineer, wij maken een breed scala aan functies inzichtelijk.

Op Watertalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert vrijwel altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de haven & industrie, vind je droombaan en solliciteer snel en gemakkelijk! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!

Persoonlijke introductie via Talentpool

Maak je een account bij ons aan, dan kun je ervoor kiezen om je ook aan te melden voor onze Talentpool. Regelmatig worden wij door bedrijven gevraagd om mee te zoeken naar de geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Is dit een bedrijf waar jij graag voor wilt werken of een functie die jij graag wilt uitoefenen? Dan nemen wij contact met jou op. We gaan met jou in gesprek over jouw kwaliteiten en wensen en introduceren je bij een voor jou interessante werkgever.

Heb je vragen over onze Talentpool, wil je graag tips om je CV op te frissen of wil je eens vrijblijvend praten over alle mogelijkheden? Bel ons op 0181 665 455 of whatsapp ons via 06 841 582 32.

Kortom, hoe vind jij je ideale baan?
Watertalent ziet hierin als eerste stap dat je zelf op zoek gaat naar vacatures en bedrijven die bij jou en jouw profiel passen. Je kunt daar direct zelf solliciteren. De werkgever handelt dan ook jouw sollicitatie af, Watertalent houdt zich hier niet mee bezig. 

Mogelijk kun je een 'Talentpool vacature' tegenkomen tijdens je zoektocht op Watertalent. In dit geval vindt het eerste gesprek plaats met een arbeidsmarkt adviseur van Watertalent, die jou vervolgens met een persoonlijke indruk zal voorstellen bij het betreffende bedrijf. In de meeste gevallen is het bedrijf dan te druk om de sollicitaties zelf af te handelen, terwijl zij wel wil dat het sollicitatieproces voorspoedig verloopt. Om dit toch te realiseren springt Watertalent bij. Je komt dan ook altijd direct in dienst bij de werkgever. 

Schrijf jij je in voor onze Talentpool, ofwel geef je aan in je profiel of je benaderd mag worden voor interessante aanbiedingen, dan kan het zijn dat wij met jou contact opnemen voor een functie die bij jouw profiel past. Maar, wees niet bang... wij zullen je niet platbellen of continu mailen. We nemen alleen contact met je op als we denken dat de functie écht bij je past. 

Dus, houd Watertalent in de gaten voor interessante carrièremogelijkheden! Ben je (latent) op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek, logistiek of IT? Dan moet je zeker in die haven aan de slag!

Andere projecten
Beurs
Mainport Talenten Diner: Haven & Industrie
01:00 - 01:00

Zit jij in de laatste fase van je studie aan het HBO of WO en vind je het tijd om in gesprek te gaan met praktijkmensen over jouw toekomst? Stel jouw vragen aan topmensen, zoals CEO’s en directeuren, en recruiters van toonaangevende bedrijven in de haven en industrie en scoor je startersbaan of stage onder het genot van een heerlijk diner!

Watertalent organiseert op woensdag 7 oktober 2020 alweer de 10e editie van het Mainport Talenten Diner. Volg jij een studie in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Chemische Technologie, Logistiek, Civiele Techniek, Technische Bedrijfskunde of ICT? Dan kom jij in aanmerking om deel te nemen aan dit unieke netwerkevent! Ook studenten van meer generieke richtingen zoals HRM of Commerciële Economie zijn van harte welkom.

Beurs
Mainport Talenten Diner 2020 - informatie voor werkgevers
01:00 - 01:00

Schuif aan bij gemotiveerde studenten en geniet van een luxe viergangendiner bereid door toonaangevende CEO’s