Deelnemende werkgevers

0 open vacatures

7 open vacatures

0 open vacatures0 open vacatures

Het Mainport Talenten Diner, hoe ziet zo’n avond eruit?

Een diner voor talenten, dat spreekt voor zich. Wat iets minder voor de hand liggend is, is dat topmensen van toonaangevende bedrijven voor jou gaan koken. Samen met een topkok staan zij voorafgaand aan het diner in de keuken en bereiden zij een luxe viergangen diner voor. Tijdens de gangen ga jij in gesprek met hen en met recruiters van de deelnemende bedrijven. Iedere ronde zit je bij een ander bedrijf aan tafel, zodat je een ruim beeld krijgt van de branche en de loopbaanmogelijkheden hierin. Na afloop krijg je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de bedrijven waarbij je niet aan tafel hebt gezeten, tijdens de koffieronde. Zo start jij deze avond met het uitbreiden van een goed zakelijk netwerk!

Bekijk hier ook de sfeerimpressie van het Mainport Talenten Diner 2019.


Leuk om te weten:

  • Bij binnenkomst kun je een professionele foto laten maken, bijvoorbeeld voor je LinkedIn profiel of je CV.
  • Tijdens het Mainport Talenten Diner hebben vele studenten een stageplek of traineeship bij een van de deelnemende bedrijven weten te scoren. Grijp dus je kans!
  • De studenten van het MTD 2019 gaven het event een beoordeling van 8.5! Met name dankzij de kwalitatieve gesprekken met de deelnemende bedrijven en, de gastvrije locatie en het concept van de tafelwisseling tussen de gangen door.
Exclusief dineren met topmensen en recruiters van topwerkgevers uit de haven en industrie

Zit jij in de laatste fase van je studie aan het HBO of WO en vind je het tijd om in gesprek te gaan met praktijkmensen over jouw toekomst? Stel jouw vragen aan topmensen, zoals CEO’s en directeuren, en recruiters van toonaangevende bedrijven in de haven en industrie en scoor je startersbaan of stage onder het genot van een heerlijk diner!

Watertalent organiseert op woensdag 7 oktober 2020 alweer de 10e editie van het Mainport Talenten Diner. Volg jij een studie in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Chemische Technologie, Logistiek, Civiele Techniek, Technische Bedrijfskunde of ICT? Dan kom jij in aanmerking om deel te nemen aan dit unieke netwerkevent! Ook studenten van meer generieke richtingen zoals HRM of Commerciële Economie zijn van harte welkom.

Waar en wanneer?
Het Mainport Talenten Diner vindt plaats op woensdag 7 oktober 2020. Zet deze datum dus alvast in je agenda! De inloop is vanaf 17:00 uur en de avond duurt tot ca. 22:00 uur. Voor de locatie maken we gebruik van het Inntel Hotel Rotterdam, een toplocatie aan de voet van de Erasmusbrug. Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Exclusieve plaatsen

Lijkt het jou interessant om deel te nemen aan het Mainport Talenten Diner 2020? Binnenkort is er de mogelijk om je in te schrijven. Houd deze pagina in de gaten.


Let op:

  • Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zijn er meer inschrijvingen dan plaatsen, dan gaan wij loten. Door van tevoren kenbaar te maken dat je geïnteresseerd bent krijg je voorrang op de loting.
  • Het event is gratis voor studenten, maar niet vrijblijvend. Word je ingeloot dan verwachten wij dat je deel kunt nemen aan het diner. Ben je onverwacht verhinderd, dan vragen wij je zelf een vervanger te zoeken.

Heb je nog vragen over het Mainport Talenten Diner? Mail deze dan naar mtd@watertalent.nl of whatsapp ons op 06 8415 8232.


Als werkgever deelnemen aan het Mainport Talenten Diner? Neem dan contact op met Bart Verkleij via bart.verkleij@watertalent.nl of bel naar 0181 665 455. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact op met jou.

Andere projecten
Beurs
25 juni: Werken op afstand, hoe doe je dat?
01:00 - 01:00

Ook zo’n behoefte om weer even ‘gewoon’ te doen en met elkaar persoonlijk contact te hebben? Heel graag gaan wij ook weer met jou en andere HR-collega’s persoonlijk in gesprek. Wij zijn benieuwd hoe het met je gaat en hoe je zelf je werk doet tijdens deze bijzondere periode. Vooral in het HR vak zullen we vaak opnieuw het wiel uitvinden. Hoe fijn is het om weer even met elkaar te klankborden en van elkaar te leren. 

Ben je werkzaam in het HR-vak bij een directe werkgever en spreekt dit je aan? Meld je dan direct aan via de link.

Beurs
Maintenance Managers Meeting: 7 juli 2020
15:30 - 17:00

De aanleiding van deze meeting is het verzoek van de Haagse Hogeschool (minor Asset Management & Maintenance) om meer samen te werken met het bedrijfsleven binnen de Haven en Industrie en hun 4e-jaars studenten. Met veel plezier geven wij hier gehoor aan om dit te organiseren in onze gloednieuwe eventlocatie in Spijkenisse. 

Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI)
Door het KIVI wordt de behoefte aan Maintenance Engineers geschat op 200 tot 400 per jaar. Op verzoek van het KIVI en het beroepenveld biedt de opleiding Werktuigbouwkunde van de Haagse Hogeschool (vestiging Delft), een uitstroomprofiel 'Maintenance' aan.

Samenwerking met het beroepenveld
Een HBO opleiding kan alleen gericht en actueel onderwijs aanbieden als het beroepenveld nauw betrokken wordt bij de inrichting van het onderwijs. Daarom maakt de Haagse Hogeschool dankbaar gebruik van de bedrijfscontacten en relaties van de opleiding Werktuigbouwkunde. Deze samenwerking kan op verschillende manieren worden ingevuld:

  • Gastcolleges 
  • Excursies
  • Projecten

De meeting staat in het teken van het verstevigen van de contacten tussen onderwijs en werkgevers. Een mooie bijvangst is dat het voor de Maintenance Managers onderling een leuke en zinvolle bijeenkomst is om eens met gelijkgestemden bij te praten.