Deelnemende werkgevers

0 open vacatures

7 open vacatures

0 open vacatures


0 open vacatures

0 open vacatures

Het concept: tafelen met aanstormend talent

Het doel van het Mainport Talenten Diner is om HBO- en WO-studenten te enthousiasmeren voor een carrière binnen de haven en industrie. Door jouw verhalen krijgen de studenten die aanschuiven aan je bedrijfstafel een breder en realistischer beeld van hun carrièremogelijkheden binnen je organisatie en de branche. Tegelijkertijd delen zij vernieuwende inzichten over hun verwachtingen en over de arbeidsmarkt. Kortom, hier leer je studenten en high-potentials ècht kennen. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om te netwerken met andere bedrijven.

Schuif aan bij gemotiveerde studenten en geniet van een luxe viergangendiner bereid door toonaangevende CEO’s

Wat kun je verwachten?

CEO’s/Directieleden hebben een actieve rol in de voorbereiding. Samen met de chef-kok bereiden zij het diner. De studenten worden vooraf geselecteerd en hebben een relevante en brede studieachtergrond. Wij benaderen studenten en studieverenigingen van de volgende opleidingen:

Werktuigbouwkunde – Elektrotechniek – Civiele Techniek – Mechatronica – Chemische Technologie – Logistiek – ICT – Supply Chain Management – Technische Bedrijfskunde – Maritieme Techniek

Tijdens iedere gang ontmoet en spreek je andere studenten. Van tevoren geef je aan met welke studierichtingen je graag in contact wilt komen, wij organiseren de tafelschikking. Na afloop van het diner is er de mogelijkheid de studenten te ontmoeten die niet bij je aan tafel hebben gezeten.

Praktische informatie
  • Datum: woensdag 7 oktober 2020
  • Tijd: 17.00 uur tot 22.30 uur, CEO’s/directieleden zijn welkom om 15.00 uur voor de voorbereiding van het diner
  • Waar: Inntel Hotel Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug

 

Voor wie?

  • CEO’s/directieleden en HR-professionals van ca. 20 toonaangevende bedrijven
  • ± 100 HBO- en WO-studenten

Investering
€2.250,00, inclusief twee courverts ter waarde van €100,00.

Hierbij hoort ook:

  • Actieve interactie en communicatie over je deelname via onze website, LinkedIn-, Facebook- en Instagrampagina;
  • Koppeling van je werkgeversprofiel en vacatures aan de speciale projectpresentatie van het event;
  • Logovermelding op posters en flyers op doelgroeplocaties (scholen, verenigingen);
  • Voorkeuze mogelijkheid voor studierichtingen;
  • Contactgegevens van alle deelnemende studenten na afloop.

Bedrijfstafel reserveren
Deelname aan het Mainport Talenten Diner 2020 is een effectieve manier om jouw organisatie onder de aandacht te brengen bij toekomstige young professionals. Reserveer nu een bedrijfstafel, want vol is vol! 

Voor meer informatie en het reserveren van een bedrijfstafel kun je contact opnemen met Bart Verkleij of Mariska Siebel via bart.verkleij@watertalent.nl / mariska.siebel@watertalent.nl of 0181 665 455. 

Tot dan!
Andere projecten
Netwerkbijeenkomst
Werken in Zeehavens Amsterdam
01:00 - 01:00

Zeehavens Amsterdam (Amsterdam, IJmuiden, Beverwijk en Zaanstad) vormen met de luchthaven Schiphol één groot internationaal logistiek knooppunt voor goederenstromen van en naar Europa. De Amsterdamse havenregio is hiermee een belangrijke economische pijler in Nederland en Europa.


Meer dan 55.000 mensen danken hun baan aan de Amsterdamse havenregio. De bedrijven in de havenregio dragen samen 5,3 miljard euro bij aan de economie. Hiermee is de haven een van de vijf belangrijkste pijlers voor de groei van de Amsterdamse regio. Ook ICT, Schiphol, zakelijke dienstverlening en toerisme zitten in de top 5 die bijdragen aan de economie en de arbeidsmarkt.

Netwerkbijeenkomst
Hoe vind jij je ideale baan?
01:00 - 01:00

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de haven & industrie? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Watertalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van E&I Technician tot Administratief medewerker en van Procesoperator tot Sales Engineer, wij maken een breed scala aan functies inzichtelijk.

Op Watertalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert vrijwel altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de haven & industrie, vind je droombaan en solliciteer snel en gemakkelijk! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!