Deelnemende werkgevers

0 open vacatures

7 open vacatures

0 open vacatures


0 open vacatures

0 open vacatures

Het concept: tafelen met aanstormend talent

Het doel van het Mainport Talenten Diner is om HBO- en WO-studenten te enthousiasmeren voor een carrière binnen de haven en industrie. Door jouw verhalen krijgen de studenten die aanschuiven aan je bedrijfstafel een breder en realistischer beeld van hun carrièremogelijkheden binnen je organisatie en de branche. Tegelijkertijd delen zij vernieuwende inzichten over hun verwachtingen en over de arbeidsmarkt. Kortom, hier leer je studenten en high-potentials ècht kennen. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om te netwerken met andere bedrijven.

Schuif aan bij gemotiveerde studenten en geniet van een luxe viergangendiner bereid door toonaangevende CEO’s

Wat kun je verwachten?

CEO’s/Directieleden hebben een actieve rol in de voorbereiding. Samen met de chef-kok bereiden zij het diner. De studenten worden vooraf geselecteerd en hebben een relevante en brede studieachtergrond. Wij benaderen studenten en studieverenigingen van de volgende opleidingen:

Werktuigbouwkunde – Elektrotechniek – Civiele Techniek – Mechatronica – Chemische Technologie – Logistiek – ICT – Supply Chain Management – Technische Bedrijfskunde – Maritieme Techniek

Tijdens iedere gang ontmoet en spreek je andere studenten. Van tevoren geef je aan met welke studierichtingen je graag in contact wilt komen, wij organiseren de tafelschikking. Na afloop van het diner is er de mogelijkheid de studenten te ontmoeten die niet bij je aan tafel hebben gezeten.

Praktische informatie
  • Datum: woensdag 7 oktober 2020
  • Tijd: 17.00 uur tot 22.30 uur, CEO’s/directieleden zijn welkom om 15.00 uur voor de voorbereiding van het diner
  • Waar: Inntel Hotel Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug

 

Voor wie?

  • CEO’s/directieleden en HR-professionals van ca. 20 toonaangevende bedrijven
  • ± 100 HBO- en WO-studenten

Investering
€2.250,00, inclusief twee courverts ter waarde van €100,00.

Hierbij hoort ook:

  • Actieve interactie en communicatie over je deelname via onze website, LinkedIn-, Facebook- en Instagrampagina;
  • Koppeling van je werkgeversprofiel en vacatures aan de speciale projectpresentatie van het event;
  • Logovermelding op posters en flyers op doelgroeplocaties (scholen, verenigingen);
  • Voorkeuze mogelijkheid voor studierichtingen;
  • Contactgegevens van alle deelnemende studenten na afloop.

Bedrijfstafel reserveren
Deelname aan het Mainport Talenten Diner 2020 is een effectieve manier om jouw organisatie onder de aandacht te brengen bij toekomstige young professionals. Reserveer nu een bedrijfstafel, want vol is vol! 

Voor meer informatie en het reserveren van een bedrijfstafel kun je contact opnemen met Bart Verkleij of Mariska Siebel via bart.verkleij@watertalent.nl / mariska.siebel@watertalent.nl of 0181 665 455. 

Tot dan!
Andere projecten
Beurs
Mainport Talenten Diner - Haven & Industrie
01:00 - 01:00

Zit jij in de laatste fase van je studie aan het HBO of WO en vind je het tijd om in gesprek te gaan met praktijkmensen over jouw toekomst? Stel jouw vragen aan topmensen, zoals CEO’s en directeuren, en recruiters van toonaangevende bedrijven in de haven en industrie en scoor je startersbaan of stage onder het genot van een heerlijk diner!

Talentium Careerportals organiseert op dinsdag 1 oktober 2019 alweer de 9e editie van het Mainport Talenten Diner. Volg jij een studie in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Logistiek, Civiele Techniek, Technische Bedrijfskunde of ICT? Dan kom jij in aanmerking om deel te nemen aan dit unieke netwerkevent! Ook studenten van meer generieke richtingen zoals HRM of Commerciële Economie zijn van harte welkom.


Volg jij een studie in een maritieme richting, zoals Scheepswerktuigkunde of Maritiem Officier? In de jaarlijkse Maritieme Week (2 t/m 9 november 2019) organiseren wij ook een Mainport Talenten Diner: Maritiem! Liever aan tafel met maritieme bedrijven? Lees dan hier verder.

Netwerkbijeenkomst
Sollicitatiegesprek? Presenteer de beste versie van jezelf!
01:00 - 01:00

Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Onderzoek heeft uitgewezen dat in de eerste minuten van de kennismaking de mening over een sollicitant voor het grootste deel al wordt gevormd. Zorg er dus voor dat op je eerste indruk niets aan te merken is.