Meerwaarde voor u als Experience Partner

Als Experience Partner kunt u kosteloos profiteren van het CareerLab.

  • Al uw studievacatures (stageplaatsen, afstudeeropdrachten, traineeships en bijbanen) zijn inzichtelijk voor bezoekers op InfraExperience én gedurende de maand april op www.watertalent.nl
  • Tevens een eigen werkgeversprofiel o.b.v. bestaande content van uw eigen website op ons carrièreplatform
  • Duidelijke vermelding van uw logo bij de vacatures
  • Bezoekers kunnen direct online solliciteren op uw vacature(s) en komen hiermee direct in uw eigen sollicitatiesysteem, zonder tussenkomst van een intermediair
  • Geïnteresseerde studenten en starters kunnen persoonlijke begeleiding naar uw stand krijgen
  • Uw vacatures gaan mee in de collectieve social mediacampagne voor de studievacatures
Extra arbeidsmarktbranding voor u als Experience Partner tijdens InfraExperience

Watertalent organiseert op InfraExperience voor de vijfde keer het CareerLab, een centrale plek op het event waar studenten en starters alles te weten kunnen komen over de arbeidsmarkt in de infrasector. Bezoekers kunnen in het CareerLab terecht voor een carrièreadviesgesprek en zij kunnen een cv-check laten doen. Ook maakt Watertalent de studievacatures van de Experience Partners van InfraExperience inzichtelijk via digitale informatieschermen.

Het CareerLab is een gezamenlijk initiatief van Rotterdam Ahoy en Watertalent.

Hoe werkt het?

Om een duidelijk overzicht te bieden aan de bezoekers van InfraExperience hebben wij een aantal dingen nodig van u als Experience Partner.

  • Logo .eps/.ai bestand
  • De linkjes/tekstbestanden van de vacatures die u wilt profileren
  • Contactgegevens van uw recruiter en/of HR-adviseur

U kunt de gegevens mailen naar careerlab@watertalent.nl t.a.v. Mariska Siebel. Wij ontvangen deze graag uiterlijk 01-11-2020.

Watertalent, hét carrièreplatform voor de Haven & Industrie

Watertalent wordt dagelijks bekeken door vele talenten die in uw sector willen werken. Wij kennen uw doelgroep en met onze expertise in online marketing weten we deze te bereiken. Zo komen uw vacatures onder de aandacht bij ca. 50.000 unieke bezoekers per maand op onze website en bij ruim 15.000 volgers op onze sociale mediakanalen. Via onze careerportal komt u dus gegarandeerd in contact met gekwalificeerde kandidaten voor de job. Word onderdeel van de community en breng uw werkgeversmerk en vacatures effectief onder de aandacht!

 

Watertalent Events

In 2020 opent Watertalent een bijzondere eventlocatie in Spijkenisse, welke volledig is ingericht voor unieke haven, industrie en maritiem gerelateerde events. Kom in contact met studenten, starters en professionals tijdens (één van) onze branding- en recruitmentevents.

 

Heeft u interesse in de gehele dienstverlening van Watertalent? Lees hier verder of neem contact op met onze Arbeidsmarkt adviseur Bart Verkleij voor de mogelijkheden (0181 665 455 / bart.verkleij@watertalent.nl).

Andere projecten
Beurs
Mainport Talenten Diner: Haven & Industrie
01:00 - 01:00

Zit jij in de laatste fase van je studie aan het HBO of WO en vind je het tijd om in gesprek te gaan met praktijkmensen over jouw toekomst? Stel jouw vragen aan topmensen, zoals CEO’s en directeuren, en recruiters van toonaangevende bedrijven in de haven en industrie en scoor je startersbaan of stage onder het genot van een heerlijk diner!

Watertalent organiseert op woensdag 7 oktober 2020 alweer de 10e editie van het Mainport Talenten Diner. Volg jij een studie in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Chemische Technologie, Logistiek, Civiele Techniek, Technische Bedrijfskunde of ICT? Dan kom jij in aanmerking om deel te nemen aan dit unieke netwerkevent! Ook studenten van meer generieke richtingen zoals HRM of Commerciële Economie zijn van harte welkom.

Open schooldag
Havenspot - collegiale in- en uitleen
01:00 - 01:00

Amsterdam, 16 april 2020

Op dit moment staat bij bedrijven de wereld stil of draait het op meer dan volle toeren. Ook in de Amsterdamse haven zijn er in deze tijd van coronacrisis, zoals overal in het land, bedrijven waar de medewerkers zonder werk zitten of waar ze het werk niet aan kunnen. Om hierop in te spelen heeft Port of Amsterdam samen met Watertalent het initiatief genomen om online werkgevers met elkaar in contact te brengen.

Voor dit nieuwe initiatief is een online arbeidsplatform zonder winstoogmerk opgezet, door Watertalent met de naam ‘Havenspot’. Met deze collegiale in- en uitleen blijven medewerkers op de payroll staan van hun eigen werkgever, die tegen een onderling af te spreken tarief, tijdelijk werkzaamheden kunnen uitvoeren bij een andere werkgever. Het voordeel is dat wanneer de markt weer aantrekt de werknemers de werkzaamheden weer kunnen hervatten bij hun eigen werkgever zonder dat er ontslagen vallen of gebruik gemaakt hoeft te worden van regelingen van de overheid. Bedrijven (in- en buiten de havens) kunnen van dit nieuwe arbeidsmarktplatform gebruik maken door zich aan te melden op havenspot.nl en aan te geven of zij medewerkers zoeken of aanbieden. Daarna worden de bedrijven met elkaar in contact gebracht om onderling afspraken over de uitwisseling te maken.

Matty van den Berg, medeoprichter van Watertalent: 'Wij zijn blij met de proactieve houding van Port of Amsterdam om op deze manier het havenbedrijfsleven te ondersteunen. In het korte tijdsbestek van 1,5 week is dit platform gerealiseerd wat mede door de support van Port of Amsterdam mogelijk is gemaakt'.

Koen Overtoom, CEO van Port of Amsterdam; 'De haven vervult een belangrijke vitale functie in deze tijd. Wij denken ook in deze crisistijd mee met de bedrijven. Havenspot is hier een voorbeeld van. Als matchmaker willen we de bedrijven een helpende hand bieden. Dit initiatief draagt er aan bij dat we samen door deze tijd kunnen komen'.