Meerwaarde voor u als Experience Partner

Als Experience Partner kunt u kosteloos profiteren van het CareerLab.

  • Al uw studievacatures (stageplaatsen, afstudeeropdrachten, traineeships en bijbanen) zijn inzichtelijk voor bezoekers op InfraExperience én gedurende de maand april op www.watertalent.nl
  • Tevens een eigen werkgeversprofiel o.b.v. bestaande content van uw eigen website op ons carrièreplatform
  • Duidelijke vermelding van uw logo bij de vacatures
  • Bezoekers kunnen direct online solliciteren op uw vacature(s) en komen hiermee direct in uw eigen sollicitatiesysteem, zonder tussenkomst van een intermediair
  • Geïnteresseerde studenten en starters kunnen persoonlijke begeleiding naar uw stand krijgen
  • Uw vacatures gaan mee in de collectieve social mediacampagne voor de studievacatures
Extra arbeidsmarktbranding voor u als Experience Partner tijdens InfraExperience

Watertalent organiseert op InfraExperience voor de vijfde keer het CareerLab, een centrale plek op het event waar studenten en starters alles te weten kunnen komen over de arbeidsmarkt in de infrasector. Bezoekers kunnen in het CareerLab terecht voor een carrièreadviesgesprek en zij kunnen een cv-check laten doen. Ook maakt Watertalent de studievacatures van de Experience Partners van InfraExperience inzichtelijk via digitale informatieschermen.

Het CareerLab is een gezamenlijk initiatief van Rotterdam Ahoy en Watertalent.

Hoe werkt het?

Om een duidelijk overzicht te bieden aan de bezoekers van InfraExperience hebben wij een aantal dingen nodig van u als Experience Partner.

  • Logo .eps/.ai bestand
  • De linkjes/tekstbestanden van de vacatures die u wilt profileren
  • Contactgegevens van uw recruiter en/of HR-adviseur

U kunt de gegevens mailen naar careerlab@watertalent.nl t.a.v. Mariska Siebel. Wij ontvangen deze graag uiterlijk 01-11-2020.

Watertalent, hét carrièreplatform voor de Haven & Industrie

Watertalent wordt dagelijks bekeken door vele talenten die in uw sector willen werken. Wij kennen uw doelgroep en met onze expertise in online marketing weten we deze te bereiken. Zo komen uw vacatures onder de aandacht bij ca. 50.000 unieke bezoekers per maand op onze website en bij ruim 15.000 volgers op onze sociale mediakanalen. Via onze careerportal komt u dus gegarandeerd in contact met gekwalificeerde kandidaten voor de job. Word onderdeel van de community en breng uw werkgeversmerk en vacatures effectief onder de aandacht!

 

Watertalent Events

In 2020 opent Watertalent een bijzondere eventlocatie in Spijkenisse, welke volledig is ingericht voor unieke haven, industrie en maritiem gerelateerde events. Kom in contact met studenten, starters en professionals tijdens (één van) onze branding- en recruitmentevents.

 

Heeft u interesse in de gehele dienstverlening van Watertalent? Lees hier verder of neem contact op met onze Arbeidsmarkt adviseur Bart Verkleij voor de mogelijkheden (0181 665 455 / bart.verkleij@watertalent.nl).

Andere projecten
Netwerkbijeenkomst
STC B.V. zet trainingstug en simulatoren in bij sleepbootopleiding
01:00 - 01:00

STC B.V. heeft sinds kort de mogelijkheid om een rotor(trainings)tug in te zetten. Deze tug is door Kotug speciaal ontwikkeld voor trainingsdoeleinden. Dit maakt het voor de opleider voor professionals mogelijk om trainingen op de sleepbootsimulatoren te combineren met het trainen van vaardigheden in de praktijk. Met de inzet van de tug bereidt STC B.V. zich voor op ophanden zijnde internationale veiligheidseisen voor sleepbootbemanningen die naar verwachting vanuit IMO opgelegd zullen gaan worden. 

Beurs
Mainport Talenten Diner 2020 - informatie voor werkgevers
01:00 - 01:00

Schuif aan bij gemotiveerde studenten en geniet van een luxe viergangendiner bereid door toonaangevende CEO’s