Geduld is een schone zaak

Ook bij deze urgente vacatures solliciteer je altijd direct bij de werkgever, zonder tussenkomst van een intermediair. Ondanks dat deze bedrijven met spoed versterking nodig hebben, kan het soms iets langer duren voordat je een reactie ontvangt. Door alle Corona-omstandigheden hebben deze werkgevers het uitermate druk. Ook is het mogelijk dat sollicitatiegesprekken via Skype of andere gesprekstools plaatsvinden. Wij vragen hiervoor je begrip.

Watertalent stelt platform gratis beschikbaar

Watertalent is hét carrièreplatform voor de haven en industrie. Dagelijks zetten wij ons in om talenten, van student tot professional, naar de haven toe te trekken en om het imago van de haven en industrie positief te beïnvloeden. In deze onwerkelijke periode, waarin alle sectoren wereldwijd worden getroffen door COVID-19, ofwel het Coronavirus, willen we graag meer doen. Op ons vacatureplatform vind je vanaf nu ook banen die niet altijd met de haven of industrie te maken hebben. We brengen namelijk ook de vacatures in kaart die in Nederland nu de hoogste prioriteit hebben om ingevuld te worden. Denk hierbij aan technische functies in de zorg of oproepen voor vrijwilligers.

Op deze pagina vind je deze vacatures die extra aandacht nodig hebben in deze crisistijd. Zoek jij een nieuwe uitdaging of heb je tijd over voor vrijwilligerswerk? Houd dan deze pagina in de gaten, want er zullen de komende dagen meer en meer vacatures bijkomen.

Zorg voor elkaar

Watertalent wenst iedereen veel sterkte in deze crisistijd. Het raakt ons allemaal, maar alleen samen komen we hier bovenop.