Geduld is een schone zaak

Ook bij deze urgente vacatures solliciteer je altijd direct bij de werkgever, zonder tussenkomst van een intermediair. Ondanks dat deze bedrijven met spoed versterking nodig hebben, kan het soms iets langer duren voordat je een reactie ontvangt. Door alle Corona-omstandigheden hebben deze werkgevers het uitermate druk. Ook is het mogelijk dat sollicitatiegesprekken via Skype of andere gesprekstools plaatsvinden. Wij vragen hiervoor je begrip.

Watertalent stelt platform gratis beschikbaar

Watertalent is hét carrièreplatform voor de haven en industrie. Dagelijks zetten wij ons in om talenten, van student tot professional, naar de haven toe te trekken en om het imago van de haven en industrie positief te beïnvloeden. In deze onwerkelijke periode, waarin alle sectoren wereldwijd worden getroffen door COVID-19, ofwel het Coronavirus, willen we graag meer doen. Op ons vacatureplatform vind je vanaf nu ook banen die niet altijd met de haven of industrie te maken hebben. We brengen namelijk ook de vacatures in kaart die in Nederland nu de hoogste prioriteit hebben om ingevuld te worden. Denk hierbij aan technische functies in de zorg of oproepen voor vrijwilligers.

Op deze pagina vind je deze vacatures die extra aandacht nodig hebben in deze crisistijd. Zoek jij een nieuwe uitdaging of heb je tijd over voor vrijwilligerswerk? Houd dan deze pagina in de gaten, want er zullen de komende dagen meer en meer vacatures bijkomen.

Zorg voor elkaar

Watertalent wenst iedereen veel sterkte in deze crisistijd. Het raakt ons allemaal, maar alleen samen komen we hier bovenop.

Andere projecten
Beurs
Mainport Talenten Diner - Haven & Industrie
01:00 - 01:00

Zit jij in de laatste fase van je studie aan het HBO of WO en vind je het tijd om in gesprek te gaan met praktijkmensen over jouw toekomst? Stel jouw vragen aan topmensen, zoals CEO’s en directeuren, en recruiters van toonaangevende bedrijven in de haven en industrie en scoor je startersbaan of stage onder het genot van een heerlijk diner!

Talentium Careerportals organiseert op dinsdag 1 oktober 2019 alweer de 9e editie van het Mainport Talenten Diner. Volg jij een studie in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Logistiek, Civiele Techniek, Technische Bedrijfskunde of ICT? Dan kom jij in aanmerking om deel te nemen aan dit unieke netwerkevent! Ook studenten van meer generieke richtingen zoals HRM of Commerciële Economie zijn van harte welkom.


Volg jij een studie in een maritieme richting, zoals Scheepswerktuigkunde of Maritiem Officier? In de jaarlijkse Maritieme Week (2 t/m 9 november 2019) organiseren wij ook een Mainport Talenten Diner: Maritiem! Liever aan tafel met maritieme bedrijven? Lees dan hier verder.

Beurs
Maintenance Managers Meeting: 7 juli 2020
15:30 - 17:00

De aanleiding van deze meeting is het verzoek van de Haagse Hogeschool (minor Asset Management & Maintenance) om meer samen te werken met het bedrijfsleven binnen de Haven en Industrie en hun 4e-jaars studenten. Met veel plezier geven wij hier gehoor aan om dit te organiseren in onze gloednieuwe eventlocatie in Spijkenisse. 

Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI)
Door het KIVI wordt de behoefte aan Maintenance Engineers geschat op 200 tot 400 per jaar. Op verzoek van het KIVI en het beroepenveld biedt de opleiding Werktuigbouwkunde van de Haagse Hogeschool (vestiging Delft), een uitstroomprofiel 'Maintenance' aan.

Samenwerking met het beroepenveld
Een HBO opleiding kan alleen gericht en actueel onderwijs aanbieden als het beroepenveld nauw betrokken wordt bij de inrichting van het onderwijs. Daarom maakt de Haagse Hogeschool dankbaar gebruik van de bedrijfscontacten en relaties van de opleiding Werktuigbouwkunde. Deze samenwerking kan op verschillende manieren worden ingevuld:

  • Gastcolleges 
  • Excursies
  • Projecten

De meeting staat in het teken van het verstevigen van de contacten tussen onderwijs en werkgevers. Een mooie bijvangst is dat het voor de Maintenance Managers onderling een leuke en zinvolle bijeenkomst is om eens met gelijkgestemden bij te praten.