Laden
Wat kun je verwachten?

Het programma voor donderdag 25 juni:

09.00-09.30 uur       

Inloop met koffie, thee en lekkers

09.30-11.00 uur

Korte inleiding: actuele AMC projecten Watertalent

 

Thema: ‘Werkt HR op afstand?’ en hoe kan het beter

 

Vaststellen onderwerpen ‘HR op 1.5’ – zomerperiode

11.00-11.30 uur

Napraten en netwerken

Wij missen je

Ook zo’n behoefte om weer even ‘gewoon’ te doen en met elkaar persoonlijk contact te hebben? Heel graag gaan wij ook weer met jou en andere HR-collega’s persoonlijk in gesprek. Wij zijn benieuwd hoe het met je gaat en hoe je zelf je werk doet tijdens deze bijzondere periode. Vooral in het HR vak zullen we vaak opnieuw het wiel uitvinden. Hoe fijn is het om weer even met elkaar te klankborden en van elkaar te leren. 

Ben je werkzaam in het HR-vak bij een directe werkgever en spreekt dit je aan? Meld je dan direct aan via de link.

Waar?
Onze recent geopende eventlocatie, Main Deck, bestaat uit een Huiskamer-café en een Theater/Studio. De studio is volledig uitgerust met indrukwekkende audiovisuele ondersteuning. Achter de schermen werkt ons team hard aan de 1.5 meter inrichting volgens de RIVM-richtlijnen. In plaats van rond de 120 mensen heten wij vanaf juni maximaal 18 personen per keer welkom per. Kleinschaliger maar frequenter en persoonlijker door meer zinvolle ontmoetingen. Veiligheid staat voorop.
Welke vakantieplannen heb jij?

In de zomerperiode pakken we ook goed uit. We zorgen voor aansprekend programma met aansprekende thema’s en goede sprekers en ervaringsdeskundigen. Het interactieve karakter van de bijeenkomsten en de selecte groep deelnemers bieden volop mogelijkheden om ervaringen met elkaar uit te wisselen en van elkaar te leren. Je kunt zelf kiezen voor welke ‘HR op 1.5’ je je inschrijft. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat de gespreksonderwerpen, en de collega’s die je gaat ontmoeten, altijd aansluiten bij jouw behoeften en vragen.

Op 1 juli publiceren wij het zomerprogramma van HR op 1.5.

Aanmelden

Ben jij erbij? Meld je dan hier aan voor HR op 1.5. Wij hanteren een maximaal aantal deelnemers van 18 personen, dus vol is vol!

Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Matty van den Berg via 0181 665 455 of matty.vandenberg@watertalent.nl.