Hoe ziet deze middag eruit?

Het programma voor dinsdag 7 juli:

15.30 uur Inloop met kop koffie/thee en lekkers
16.00 uur Welkom en toelichting doel van deze middag
16.10 uur Presentatie Tony Bostelaar (Haagse Hogeschool)
16.45 uur Kort vragenrondje over persoonlijke & professionele ontwikkeling van werknemers in de praktijk
17.00 uur Afsluiting met drankje in ons Huiskamer Café
Actieve rol van Haven & Industrie voor techniek studenten

De aanleiding van deze meeting is het verzoek van de Haagse Hogeschool (minor Asset Management & Maintenance) om meer samen te werken met het bedrijfsleven binnen de Haven en Industrie en hun 4e-jaars studenten. Met veel plezier geven wij hier gehoor aan om dit te organiseren in onze gloednieuwe eventlocatie in Spijkenisse. 

Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI)
Door het KIVI wordt de behoefte aan Maintenance Engineers geschat op 200 tot 400 per jaar. Op verzoek van het KIVI en het beroepenveld biedt de opleiding Werktuigbouwkunde van de Haagse Hogeschool (vestiging Delft), een uitstroomprofiel 'Maintenance' aan.

Samenwerking met het beroepenveld
Een HBO opleiding kan alleen gericht en actueel onderwijs aanbieden als het beroepenveld nauw betrokken wordt bij de inrichting van het onderwijs. Daarom maakt de Haagse Hogeschool dankbaar gebruik van de bedrijfscontacten en relaties van de opleiding Werktuigbouwkunde. Deze samenwerking kan op verschillende manieren worden ingevuld:

  • Gastcolleges 
  • Excursies
  • Projecten

De meeting staat in het teken van het verstevigen van de contacten tussen onderwijs en werkgevers. Een mooie bijvangst is dat het voor de Maintenance Managers onderling een leuke en zinvolle bijeenkomst is om eens met gelijkgestemden bij te praten.

Waar?

Onze recent geopende eventlocatie, Main Deck, bestaat uit een Huiskamer café en een Theaterstudio. 

Het adres van Main Deck:

Stationsstraat 2
3201 AS Spijkenisse


RIVM richtlijnen

Wij kunnen maximaal 18 mensen tegelijkertijd uitnodigen. Alle maatregelen zijn genomen om op afstand met elkaar te kunnen netwerken. Ook is er een hygiëne protocol opgesteld, deze wordt voorafgaand aan de meeting toegestuurd.

Ben jij erbij?

Meld je dan hier aan voor de Maintenance Managers Meeting op 7 juli 2020. Ook als je er niet bij kan zijn, vinden wij het prettig als je ons dit laat weten. Geef dan in het aanmeldformulier bij het kopje ‘aanwezigheid’ aan dat je er helaas niet bij kunt zijn. Op deze manier kunnen wij je alsnog op de hoogte houden van komende events.


Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Matty van den Berg via 0181 665 455 of matty.vandenberg@watertalent.nl.