Watertalent contact
Volg ons via:

Hier leest u meer over het unieke en exclusieve netwerkevent voor hoger opgeleiden én werkgevers, het Mainport Talenten Diner: Maritiem. HR-professionals en CEO’s/directieleden van toonaangevende bedrijven uit de maritieme branche gaan in gesprek met aanstormend talent op HBO en WO niveau.

Het Mainport Talenten Diner: Maritiem organiseren wij op 6 november 2019 in een sfeervolle ambiance op het stoomschip de Rotterdam.

Mainport Talenten Diner: Maritiem

Na 8 succesvolle edities voor de Haven en Industrie, introduceren wij nu ook een apart Talentendiner voor de Maritieme branche. Kortom, hetzelfde succesvolle concept, maar gericht op uw specifieke doelgroepen.

Watertalent, ons arbeidsmarktplatform zet de maritieme branche hiermee bij studenten op een andere manier in de spotlights. Met dit Mainport Talenten Diner: Maritiem vergroten wij onze connectie met de maritieme sector.

Dit unieke netwerkevent waar uw organisatie persoonlijk in contact komt met aanstormend talent is opgenomen in het programma van de Maritieme Week (2 t/m 9 november). Gedurende deze week kunnen studenten kiezen uit een breed programma van activiteiten om de maritieme sector goed op de kaart te zetten.

Hoe ziet zo’n diner er uit?

Het Mainport Talenten Diner: Maritiem staat volledig in het teken van het in gesprek gaan met gekwalificeerde studenten. De CEO’s/directieleden van uw organisatie hebben voorafgaand aan het 4-gangen diner een actieve rol in de voorbereiding hiervan. Samen met de chef-kok van het restaurant bereiden zij met collega’s gezamenlijk het diner voor.

Hierna gaan de CEO’s/directieleden samen met een HR-collega aan tafel en schuiven vijf studenten aan. Iedere gang van het diner wisselen de studenten, waardoor u veel verschillende mensen spreekt. Na afloop van het diner is er een koffieronde, waarbij u in gesprek kunt gaan met de studenten die niet bij u aan tafel hebben gezeten. Of natuurlijk met uw collega’s uit de sector.

Bekijk hier ook de sfeerimpressie van een vorige editie van het Mainport Talenten Diner. 


Welke studenten schuiven bij u aan?

De studenten schrijven zich in voorafgaand aan de diners met een persoonlijke motivatie. Zij bieden u aan tafel vernieuwende inzichten over hun verwachtingen van de arbeidsmarkt. U kunt zelf aangeven van welke studierichtingen u graag studenten wilt spreken. Wij houden hier rekening mee tijdens het samenstellen van de tafelschikking.

Voor het Mainport Talenten Diner: Maritiem benaderen wij studenten (en studieverenigingen) van de volgende opleidingen:

Maritiem Officier – Maritieme Techniek – Werktuigbouwkunde – Veiligheidskunde – Scheeps- en Jachtbouwkunde –Technische Bedrijfskunde – IT


Waarom deelnemen?

Deelname aan het Mainport Talenten Diner: Maritiem is een effectieve manier om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij toekomstige ‘young professionals’. Daarnaast is het een persoonlijke en bijzondere manier om met uw collega’s te netwerken. Als deelnemend bedrijf maakt u het mogelijk dat ruim 60 studenten deze exclusieve avond krijgen aangeboden. Een avondvullend programma waarbij over en weer verwachtingen en mogelijkheden met elkaar worden besproken.

Investering

Elke organisatie investeert €1.750,00. Dit is exclusief de twee eigen couverts. Hiervoor wordt een bijdrage in de kosten doorbelast van €100,00 per deelnemer.

 

Wat bieden wij u?

  • Actieve interactie en communicatie over uw deelname via LinkedIn, Facebook en Instagram;
  • Koppeling van uw werkgeversprofiel aan de speciale projectpresentatie van het Mainport Talenten Diner: Maritiem, met doorklik naar alle HBO- en WO-vacatures;
  • Logovermelding op posters en flyers die op de kennisinstituten worden verspreid;
  • Voorkeuze mogelijkheid voor studierichtingen;
  • Inzage in CV’s van alle deelnemende studenten na afloop.

Programma

Aanvang

Activiteit

Omschrijving

15:00

Gastvrije ontvangst van de CEO’s van de deelnemende bedrijven.

Doelstellingen en verloop van de middag worden toegelicht. Start met voorbereidingen diner.

17:00

Ontvangst HR-professionals

Briefing over de avond.

17:30

Ontvangst van studenten

Ontvangst met aperitief en amuse.

18:00

Aanvang diner

Serveren van het 4-gangendiner. Per gang wisselen de studenten van tafel om zo met alle relevante organisaties in contact te kunnen komen. Tussen de gangen door is er ruimte voor bedrijfspitches.

21:15

Einde diner

 

21:30

Koffiebuffet

Na het diner zal er koffie en thee aan de bar geschonken worden om zo verder kennis te maken met de (overige) talenten die niet bij u aan tafel zaten.

22:30

Afsluiting

 

 

Deelnemen?
Wilt uw organisatie deelnemen aan dit unieke netwerkevent op het stoomschip de Rotterdam? Neem dan contact op met Bart Verkleij via bart.verkleij@talentium.nl of bel naar 0181 665 455. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact op met u.

Mainport Talenten Diner 2017