Watertalent contact
Volg ons via:

Nederland Maritiem Land organiseert...

Nederland Maritiem Land is op donderdag 7 november te gast in het CareerLab in hal 6. De netwerkorganisatie organiseert een interactieve presentatie over de campagne ‘Martime by...’. Deze recent gelanceerde campagne vertelt waarom juist deze aanpak bijdraagt aan het aantrekken van talent naar de maritieme sector.

Maritime by...

Het goed positioneren van het maritieme cluster op de huidige en toekomstige arbeidsmarkt is een uitdaging die ons allen raakt. Uit diverse onderzoeken blijkt dat wij als maritiem werkveld geen duidelijk gezicht naar buiten hebben en onbekend maakt onbemind. Hoe zorgen we ervoor dat onze sector en de diversiteit aan carrièremogelijkheden een grotere bekendheid krijgen? Dit vraag een aanpak waarin inspanningen van bedrijven en branches elkaar versterken. Dit is hard nodig om de concurrentiestrijd met andere sectoren aan te kunnen en een voldoende grote ‘vijver’ te houden waaruit bedrijven kunnen recruteren.

De recent door de sector onder de vlag van Nederland Maritiem Land ontwikkelde arbeidsmarktcampagne ‘Maritime by….’ geeft hiervoor de tools. Wil je ook weten hoe je beter zichtbaar en vindbaar bent als werkgever voor jonge en iets minder jonge (technische) talenten? Graag vertellen we je meer over de tools die zijn ontwikkeld en geven we je praktische tips voor je eigen arbeidsmarktbranding. Maritime by…. you!

Tijden en aanmelden

  • 15:00 – 15.30 uur: Inloop CareerLab
  • 15:30 – 15:45 uur: Presentatie: Maritime by……. Astrid Kee (lid CvB STC en voorzitter Human Capital Council)
  • 15:45 – 16:15 uur: Discussie en uitwisseling van ervaringen en best practices
  • 16:15 – 17:00 uur: Netwerken en klankborden met hapje en drankje

Registreer je nu hier voor een gratis bezoek aan Europort 2019 en kom langs!