Watertalent contact
Volg ons via:

Ben jij benieuwd naar de carrièrekansen met de opleiding die je volgt? Of wil je graag in gesprek gaan met deskundigen op jouw vakgebied? Tijdens het Career Café maak jij kennis met je toekomstige beroep bij bedrijven die op zoek zijn naar collega’s met jouw achtergrond.

Op donderdag 2 april 2020 ontmoet je professionals binnen het vakgebied Werktuigbouwkunde en E&I op de Watertalent Eventlocatie. Ben jij benieuwd wat een vakspecialist dagelijks doet? Of ben je benieuwd welke functies je kunt uitoefenen in de haven en industrie? Meld je dan nu hier aan! 

Meet your peers

Ben jij weleens naar een grote carrièrebeurs geweest? Massale carrièrebeurzen worden meestal als oppervlakkig ervaren. Het komt weinig voor dat je er iemand spreekt die echt werkzaam is in jouw vakgebied en die jou een goed beeld geeft van de carrièrekansen in deze discipline. Tijdens het Career Café van Watertalent kom jij wél in contact met de juiste personen die jouw vragen kunnen beantwoorden. Zoek je een stage, afstudeeropdracht of eerste baan? Of wil je weten hoe een potentiële baan in jouw vakgebied eruit ziet? In het Career Café krijg je de antwoorden.

Wat kun je verwachten?

Het Career Café is een kleinschalig event, waardoor je écht een kwalitatief gesprek voert. In een huiskamersetting maak je kennis met inhoudsdeskundigen van diverse bedrijven uit de Rotterdamse haven en industrie. Deze bedrijven zijn altijd op zoek naar technici en willen jou absoluut ontmoeten! Je vindt in het Career Café overigens alleen maar directe werkgevers, geen uitzend- of recruitmentbureaus.

Je bent vrij om in gesprek te gaan met professionals van bedrijven die jou interesseren. Natuurlijk is het verstandig om met iedereen een praatje te maken, dat vergroot je kennis en kansen. Het Career Café is van 16.00 uur tot 20.00 uur en mee-eten is geen enkel probleem. Watertalent verzorgt een buffet met voor ieder wat wils.

Praktische informatie

Datum: donderdag 2 april 2020

Tijd: 16.00 uur tot 20.00 uur

Locatie: Watertalent Eventlocatie, Stationsstraat 2, 3201 AS Spijkenisse 

Extra: Inclusief buffet en een drankje


De Watertalent Eventlocatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Je stapt uit bij metro-/busstation Spijkenisse Centrum. Vanaf hier loop je binnen tien minuten naar de locatie. Kom je met de auto? Dan kun je gebruik maken van het parkeerterrein bij Optisport Riviera, het zwembad van Spijkenisse. Vanaf hier loop je binnen vijf minuten naar de locatie. 

Aanmelden

Ben jij een mbo-, hbo- of wo-student of ben je recent afgestudeerd en nu starter op de arbeidsmarkt? Dan is dit voor jou een uitgelezen kans om een concreet beeld van je toekomst te creëren. Meld je nu hier aan voor het Career Café!. Wees er snel bij, want vol is vol!