0 VACATURES

Rotterdam-Rijn Pijpleiding (RRP)

60
Medewerkers
1
Sector
2
Vestigingen


Over Rotterdam-Rijn Pijpleiding (RRP)
Wie zijn wij

RRP (Rotterdam-Rijn Pijpleiding) zorgt met circa 60 vaste medewerkers voor het dagelijkse transport van ruwe aardolie en aardolieproducten van Rotterdam Europoort naar het Ruhrgebied in Duitsland. Dit transport vindt plaats via 2 ondergrondse buisleidingsystemen met een totale lengte van 457 km. Het werkgebied van RRP strekt zich uit langs de buisleidingsystemen en is dusdanig geografisch verspreid vanaf het Europoort-gebied tot in het Ruhrgebied in Duitsland. Naast het tankenpark in Venlo en het station in Pernis (tevens hoofdlocatie) heeft RRP diverse onbemande stations. De aandeelhouders van RRP zijn Shell, BP en Ruhr Oel.

Een veilig en innovatief pijpleidingbedrijf dat excelleert omdat het toonaangevend is in haar sector. Wij zijn trots op ons bedrijf. We zijn klantgericht, betrouwbaar, betrokken en flexibel! Samenwerking is de sleutel tot ons succes!

image
Wat doen wij

RRP zorgt voor het optimaal en betrouwbaar functioneren van beschikbare pijpleidingen en infrastructuur om de continuïteit van het transport van ruwe aardolie en aardolieproducten naar onze klanten te garanderen. Met behulp van pompen wordt druk gecreëerd, waardoor vloeistoffen stromen van Rotterdam naar Venlo en van daar naar de raffinaderijen in Duitsland. De buisleidingen liggen ondergronds.

Het ruwe oliesysteem heeft een transportcapaciteit van ± 25 miljoen ton per jaar. Het productensysteem heeft een capaciteit van ± 10 miljoen ton per jaar. Sinds de oprichting heeft RRP al vele miljoenen tonnen olie vervoerd. RRP kan ruwe olie innemen van de grote tankterminals in de Botlek, Europoort en op de Maasvlakte in Rotterdam. De unieke eigenschap van onze dienstverlening is dat het pijpleidingstelsel onzichtbaar aanwezig is. U ziet, hoort, ruikt en voelt het niet, en dat terwijl er continu vervoerd wordt.

Daarnaast houdt RRP zich bezig met de bewaking en controle van leidingen d.m.v. lekdetectiesystemen. Preventie en onderhoud d.m.v. inspecties, controles langs tracé en de begeleiding van graafwerkzaamheden en onderhoud aan installaties vallen ook onder onze dienstverlening.

RRP werkt veilig, is betrouwbaar, is winstgevend en is de bevoorrechte leverancier van haar klanten. RRP is een aantrekkelijk werkgever en voldoet aan de wet- en regelgeving. RRP wil dit bereiken door het ontwikkelen van gemotiveerde medewerkers in een organisatie die met uitstekende adviseurs en aannemers samenwerkt.


Wat leer jij van ons

RRP is een kleine organisatie met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Kom je in dienst bij RRP dan kom je terecht in een klein team, waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt. Korte lijnen en zelfstandigheid kenmerken onze organisatie.

Door diverse opleidingen en cursussen bieden wij jou de mogelijkheid jouw vakmanschap en kennis verder te ontwikkelen.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

RRP zoekt nieuwe medewerkers die zich voor langere tijd aan het bedrijf willen binden.

Het werk dat RRP verricht valt en staat met de mensen die het uitvoeren, dat maakt jou tot de meest waardevolle schakel in onze dienstverlening. Om jouw werkzaamheden te ondersteunen, investeren wij veel in opleidingen en trainingen, zodat je optimaal uitgedaagd wordt en ingezet kunt worden.

Ben jij op zoek naar een nieuwe (technische) uitdaging, werk je graag samen in een team en houd je van zelfstandigheid dan is RRP zeker een interessante werkgever voor je.


1 Sector
Logistiek

2 Locaties

RRP - locatie Pernis

Butaanweg 215
3196 KC, Rotterdam

RRP - locatie Venlo

Manegeweg 9
5916 NB, Venlo

Neem contact op

RRP - locatie Pernis

recruitment@rrpweb.nl

010 295 8444

RRP - locatie Venlo

info@rrpweb.nl

077 320 1555