Laden
8 VACATURES

Saybolt

350
Medewerkers
1
Sector
6
Vestigingen


Geplaatst op 19 juli 2022
Inspector II - Rotterdam Botlek / Groot Rotterdam

image

Saybolt

Botlek Rotterdam

Geplaatst op 19 juli 2022
Inspector I - Locatie Botlek (ploegendienst)

image

Saybolt

Botlek Rotterdam

Over Saybolt
Wie zijn wij

Inspectiebedrijf met ambitie

Saybolt Nederland B.V. is een onafhankelijk inspectiebedrijf met kantoren en laboratoria in Amsterdam, Europoort, Botlek, Vlaardingen en Vlissingen. Sinds 1997 zijn wij een divisie van het internationale Core Laboratories. Binnen Saybolt Nederland werken in totaal 350 mensen om onze ambitie dubbel en dwars waar te maken: de beste zijn in het vakgebied van inspectie. Om dat te bereiken investeren we onder andere veel in technologie, zoals iPads met innovatieve apps en eigen software voor rapportages. Wat ons bedrijf kenmerkt is verbondenheid. Dat zie je terug in de loyaliteit van onze medewerkers en de waardering voor ieders werk. Daarnaast hebben mensen bij ons veel invloed op het verloop van hun carrière. Laat zien dat je het belang van het werk begrijpt en dat je wilt groeien door hard te werken. Bij Saybolt krijg je daar ruime ondersteuning voor terug!

image
Wat doen wij

Inspectie van vloeibare bulkproducten

In opdracht van andere bedrijven inspecteren wij vloeibare bulkproducten (zoals ruwe olie) tijdens op- en overslag. Wij bieden onze klanten zekerheid over de hoeveelheid en de kwaliteit van het aangekochte product. Dat wat er op papier staat moet er immers ook daadwerkelijk zijn. In het gehele inspectieproces speelt iedereen in zijn of haar functie een belangrijke rol. We zijn alert, houden de omgeving in de gaten en steken allemaal graag de handen uit de mouwen. Zo bieden we onze klanten iedere dag toegevoegde waarde.


Wat leer jij van ons

Veiligheid boven alles

In de buitendienstfuncties en op het laboratorium werk je met mineralen en met chemische stoffen. Veilig monsters kunnen nemen is dus van groot belang en dat is iets waar wij de nadruk op leggen als je bij ons komt werken. Interne trainers, praktijkbegeleiders en mentoren helpen jou daarbij. Je leert bijvoorbeeld hoe je pbm’s op de juiste manier gebruikt en we maken je bewust van risico’s als statische elektriciteit, een mobiele telefoon of het laten draaien van een motor als je op een terminal of schip werkt. De veiligheid van jou en jouw collega’s staat bovenaan.

 

Opleiding en ontwikkeling

Saybolt is constant in ontwikkeling en ook als medewerker kun je steeds met ons meegroeien. Jij neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces, wij bieden jou de faciliteiten daarvoor. Zoals een geavanceerd ‘learning management systeem’ van onze moedermaatschappij Core Laboratories, een leadership program en een gevarieerd aanbod van (online) trainingen die je kunt volgen.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet

Zelfstandigheid, veel willen leren en werk met beide handen aanpakken. Dat zijn persoonlijke kenmerken en vaardigheden die goed bij Saybolt passen. Je neemt verantwoordelijkheid voor wat je doet en draagt dat ook uit. Zelfstandig en in samenwerking met anderen. Daarnaast is openheid, eerlijkheid en respect voor jou als persoon net zo belangrijk als voor ons.

 

Allround inzetbaar

Natuurlijk is een opleiding als MLO of MBO in een technische richting zinvol als je bij Saybolt wilt werken. Maar meer nog moet jij het een uitdaging vinden om je breed te ontwikkelen binnen de wereld van inspectie. Na een intensieve leerperiode waarin je uiteenlopende opdrachten uitvoert voor een verscheidenheid aan klanten, ben jij allround inzetbaar in een interessante en afwisselende werkomgeving.


1 Sector
Lab en Inspectie

6 Vestigingen

Saybolt Nederland B.V. - hoofdkantoor

Stoomloggerweg 12
3133 KT, Vlaardingen

Saybolt Nederland B.V. - locatie Amsterdam

Jan van Riebeeckhavenweg 12
1041AE, Amsterdam

Saybolt Nederland B.V. - locatie Botlek Rotterdam

Oude Maasweg 6
3197 KJ, Botlek Rotterdam

Saybolt Nederland B.V. - locatie Dordrecht

Wieldrechtseweg 50
3316 BG, Dordrecht

Saybolt Nederland B.V. - locatie Europoort

Moezelweg 136A
3198 LS, Rotterdam

Saybolt Nederland B.V. - locatie Vlissingen

Oosterhavenweg 14
4382 NL, Vlissingen

Neem contact op