15 vestigingen

A- Academieplein
B- Blaak (Willem de Kooning Academie)
C- Kralingse Zoom
D- Lloydstraat
E- Max Euwelaan
more ...
Watertalent contact
Volg ons via:

Over de hogeschool

Bij Hogeschool Rotterdam studeren ruim 39.000 studenten en er zijn zo'n 4.000 medewerkers werkzaam. Het opleidingsassortiment bestaat uit een breed aanbod in bijna alle onderwijssectoren. 

Het onderwijs is nauw verweven met de grootstedelijke ontwikkelingen in de regio Rotterdam. In een voortdurende wisselwerking en samenwerking delen wij kennis, kunde en ervaring met het bedrijfsleven, instellingen en overheid.

Onze visie

Elke student verdient het best mogelijk hoger beroepsonderwijs. Onderwijs waarbij de student gezien en gekend wordt, gelijke kansen krijgt en wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Het docententeam maakt het verschil. Docenten, onderzoekers en professionals uit het werkveld leren met en van elkaar om de student van actueel en uitdagend onderwijs te voorzien. Met een diploma van Hogeschool Rotterdam is elke student klaar voor de wereld van morgen. 

Onderwijsaanbod

In het studiejaar 2017-2018 omvat het onderwijsaanbod:


Het onderwijs is georganiseerd in 13 instituten. De verbinding tussen onderwijs en praktijkgericht onderzoek krijgt vorm in de samenwerking met twee Centres of Expertise en vijf kenniscentra. Daarnaast werkt de hogeschool samen in samenwerkingsverbanden met ROC Zadkine en Albeda College (Rotterdam Academy) en STC Group (Rotterdam Mainport Institute).

15 vestigingen

A- Academieplein
B- Blaak (Willem de Kooning Academie)
C- Kralingse Zoom
D- Lloydstraat
E- Max Euwelaan
more ...