luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Access Opleidingen Nederland

Access Opleidingen Nederland

Wie zijn wij?

Access Opleidingen Nederland biedt binnen uw organisatie meerjarige erkende leertrajecten aan op MBO- en HBO-niveau. Conform de geldende opleidings- en exameneisen (CREBO) leveren wij maatwerk in de opleidingsprogramma's. Onze leertrajecten zijn fiscaal interessant onder andere door de mogelijkheden in het kader van de Wet Vermindering Afdracht (WVA). Vanaf 2014 wordt de WVA omgezet in een subsidie. Onze organisatie is in 2009 ontstaan door het samengaan van twee ervaren trainingsinstituten. Inmiddels hebben wij ruim 25.000 mensen opgeleid bij organisaties in verschillende branches, door heel Nederland.


Optimaal werken aan persoonlijke ontwikkeling


Opleiden is mensenwerk. Daarom vinden wij een persoonlijke benadering van het leertraject zo belangrijk. Per organisatie en deelnemer(s) inventariseren wij waar de behoefte ligt. Op basis daarvan richten wij het lesprogramma in en sturen we het leerproces zo goed mogelijk. De praktijksituatie van de deelnemer(s) – uw medewerkers – is voor ons het uitgangspunt van het programma. Onze zeer ervaren professionals geven les op een betrokken manier en weten precies hoe ze individueel leerrendement kunnen vergroten. Zo werken uw medewerkers in onze opleidingsprogramma’s optimaal aan hun persoonlijke ontwikkeling. En daarmee dragen zij meteen bij aan de ontwikkeling van uw organisatie.

Wat doen wij?

Bij Access Opleidingen Nederland kunnen uw medewerkers een MBO- of HBO-diploma behalen op basis van leren en werken. Uw organisatie fungeert in het opleidingstraject als erkend leerbedrijf. Op die manier passen uw medewerkers alle theorie meteen in de praktijk toe. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van opleidingsprogramma’s in de richtingen Bedrijfsadministratie, Logistiek, Commercieel en Secretarieel.


Maatwerkprogramma’s gericht op uw organisatie


Ieder opleidingsprogramma heeft een bepaalde basis. Waar dit gewenst of noodzakelijk is brengen wij een verdieping aan binnen het programma. Zo volgen uw medewerkers dus een landelijk erkende MBO- of HBO-opleiding, die specifiek gericht is op zaken die spelen in uw branche of organisatie. Onze opleidingen gaan daardoor verder dan de standaard theorie. Opleidingen die aangepast zijn aan uw organisatie, bieden u precies waar u behoefte aan heeft.

Wat leren uw medewerkers bij ons?

Lesprogramma’s op basis van communicatie, IT en procesverbetering

Welke opleidingen uw medewerkers ook volgen, communicatie, IT en procesverbetering spelen altijd een rol in onze lesprogramma's. In een commerciële opleiding leren deelnemers bijvoorbeeld hun sterke punten in het verkoopproces te benadrukken en hun mindere punten bewust te verbeteren. Daarbij onderzoeken we onder andere hoe krachtige communicatie kan bijdragen aan een succesvoller verkoopproces. Volgen uw medewerkers een opleiding richting IT, dan werken we aan gebruikersvaardigheden, maar maken we ook IT-processen effectiever. Binnen de logistieke opleidingen creëren de deelnemers bijvoorbeeld meer inzicht in het optimaal inrichten van de verschillende informatie- en productstromen binnen de organisatie. De opleidingen van Access Opleidingen Nederland dragen op deze manier altijd bij aan het grotere geheel van effectiever en efficiënter werken binnen uw organisatie.


Kijk voor meer informatie op www.xs-opleidingen.nl

Terug naar boven

Contact

Lies Moens
Telefoon:088 - 690 83 00
Adres: Curieweg 11a
3208 KJSPIJKENISSE

Carrière en vacatures?

We bieden je gerichte informatie over de opleiding van jouw keuze en over de bijbehorende carrièremogelijkheden en beroepen. Voor meer beleving bij de opleiding, bijbehorende beroepen en mensen op werkplek, klik hier. Wil je meer inzicht in de toekomstmogelijkheden van deze opleiding? Vacatures, beroepsbeschrijvingen en mogelijk interessante werkgevers helpen je hierbij.

Watertalent?