luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Access IT Training

Access IT Training

Wie zijn wij?

Access IT training verzorgt praktijkgerichte trainingen op maat over Microsoft Office, Microsoft Project en Microsoft Visio. Onze organisatie is opgericht in 1998 en heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van opleidingstrajecten in de IT. Onze programma's zijn gericht op zowel het bedrijfsleven als de overheid. Zo trainen we bij gemeentes en ministeries door heel Nederland, maar ook bij multinationals en in het MKB. 


Jouw praktijksituatie staat centraal
Al onze trainingen zijn maatwerk. Geen programma is hetzelfde. Wij inventariseren de behoeften van jou als deelnemer en van de organisatie waar jij werkt. Op basis daarvan ontwikkelen wij een training die geheel is toegespitst op jouw dagelijkse praktijk. Wij werken met zeer ervaren trainers die weten hoe zij hun kennis en vaardigheden het beste kunnen overbrengen. Hun uitgebreide programmakennis hebben zij grotendeels opgedaan in de praktijk.

Optimaal werken aan persoonlijke ontwikkeling

De trainingen van Access IT Training variëren van basisprogramm's tot programma's voor gevorderd gebruik van verschillende Microsoft software. Soms duurt een training één dag, soms zijn het meerdaagse programma's, zowel overdag als s'avonds. Onze programma's kun je volgen op onze leslocatie in Spijkenisse in een open training of binnen de organisatie waar jij werkt als incompany traject. Alles is mogelijk, waarbij wij kijken naar wat het beste past bij jouw praktijksituatie. Om zoveel mogelijk tijd effectief aan het leerproces te kunnen besteden, zorgen wij voor laptops bij alle trainingen. Alle laptops zijn voorzien van dezelfde programmaversie. Op die manier kan iedereen meteen meewerken met de uitleg van de trainer.

Wat leer jij bij ons?

Door onze trainingen leer jij hoe jij MS Office, MS Project of MS Visio zo goed mogelijk toepast in jouw praktijksituatie. Zo maak je bijvoorbeeld kennis met functies die het werken met Microsoft programma's beter, makkelijker en sneller maken. Of je nu behoefte hebt aan een training op basisniveau of op gevorderd niveau, jij vergroot bij ons jouw pakketkennis aanzienlijk. Werk bij Access IT Training aan de vaardigheden die passen bij jouw doelstelling en jouw werk.


Kijk voor meer informatie op www.xsit.nl

Terug naar boven

Contact

Lies Moens
Telefoon:0181 - 69 08 30
Adres: Curieweg 11a
3208 KJSPIJKENISSE
Terug naar boven

Wat kan ik eigenlijk met zo'n opleiding?

Het is belangrijk om te weten wat de loopbaanmogelijkheden zijn met een opleiding. Hieronder vind je bedrijven waar je met deze opleiding een mooie carrière kunt starten of vervolgen. Bekijk in welke beroep je terecht kan komen en waar actuele vacatures zijn waar je direct op kunt solliciteren.

Relevante actuele vacatures

Olenex Edible Oils B.V. QA Coordinator
Kalmar Netherlands B.V. Project Engineer - Crane Upgrades
Kalmar Netherlands B.V. Administrator
Hutchison Ports ECT Rotterdam Medewerker Bedrijfsadministratie
BP Raffinaderij Rotterdam Financial & MI Accountant
APM Terminals Maasvlakte II B.V. Financial Controller

Carrière en vacatures?

We bieden je gerichte informatie over de opleiding van jouw keuze en over de bijbehorende carrièremogelijkheden en beroepen. Voor meer beleving bij de opleiding, bijbehorende beroepen en mensen op werkplek, klik hier. Wil je meer inzicht in de toekomstmogelijkheden van deze opleiding? Vacatures, beroepsbeschrijvingen en mogelijk interessante werkgevers helpen je hierbij.

Watertalent?