luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Medical Training

Medical Training

Wie zijn wij?

Medical Training verzorgt trainingen op het gebied van BHV, EHBO, Reanimatie, Brandbestrijding & Ontruiming en Flight Safety. Wij bouwen graag een prettige en langdurige relatie op met onze

opdrachtgevers om de organisatie goed te leren kennen. Zo kunnen we snel anticiperen op verschillende ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Naast trainingsinstituut zijn wij leverancier van AED's van Defibtech Lifeline. In noodsituaties telt iedere seconde. De aanwezigheid van een AED in combinatie met de juiste kennis over eerste hulp en reanimatie, kan daadwerkeljjk levensreddend zijn.

Wat doen wij?

Onze trainingen worden gegeven door gecertificeerde docenten die hun sporen hebben verdiend in de praktijk. Zo werken wij onder andere met ambulance-verpleegkundigen, IC-verpleegkundigen en brandweermannen. Daarnaast werken wij met LOTUS-slachtoffers om de realiteit zoveel mogelijk te benaderen. Onze trainingen kun je volgen op locatie van de organisatie waar jij werkt of op onze leslocatie in Spijkenisse. Om de trainingen zo praktijkgericht mogelijk aan te kunnen bieden, denken wij constant mee met de specifieke behoeftes van organisatie en deelnemer(s).

Wat leer jij bij ons?

Al onze trainingsprogramma's zijn gecertificeerd. Zo is onze BHV-training gecertificeerd door de NIBHV en de EHBO-training door het Oranje Kruis. Dat betekent dat alle verplichte stof in de lesprogramma's zit. Wij vinden het echter belangrijk om daarnaast ruimte te creëren voor persoonlijke vragen en verhalen. Als jij behoefte hebt om ervaringen uit te wisselen en advies te krijgen over hoe te handelen in noodsituaties met bijvoorbeeld een hartinfarct, diabetes, allergische reacties en botbreuken, dan zijn onze programma's zo flexibel dat daar voldoende aandacht aan kan worden besteed. Zo maken wij veilig werken nog praktijkgerichter.


Kijk voor meer informatie op www.medical-training.nl

Onze instituten

Terug naar boven

Contact

Lies Moens
Telefoon:0181 - 71 23 56
Adres: Curieweg 11a
3208 KJSPIJKENISSE
Terug naar boven

Wat kan ik eigenlijk met zo'n opleiding?

Het is belangrijk om te weten wat de loopbaanmogelijkheden zijn met een opleiding. Hieronder vind je bedrijven waar je met deze opleiding een mooie carrière kunt starten of vervolgen. Bekijk in welke beroep je terecht kan komen en waar actuele vacatures zijn waar je direct op kunt solliciteren.
Terug naar boven

Foto & Video

 • CURSUS BEDRIJFSHULPVERLENING - BHV

  2-daagse training bedrijfshulpverlening
 • CURSUS BHV ADEMBESCHERMING

  Training van 5 dagdelen BHV adembescherming
 • CURSUS EERSTE HULP AAN KINDEREN

  1-dags (8 lesuren) training Eerste Hulp aan kinderen
 • CURSUS EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN - EHBO

  2-daagse (of 4 dagdelen) training Eerste hulp bij ongelukken - EHBO
 • CURSUS BEDRIJFSHULPVERLENING - BHV

  2-daagse training bedrijfshulpverlening
 • CURSUS BHV PLOEGLEIDER

  2-daagse training BHV Ploegleider
 • CURSUS BHV PLOEGLEIDER

  2-daagse training BHV Ploegleider
 • CURSUS BHV PLOEGLEIDER

  2-daagse training BHV Ploegleider

Carrière en vacatures?

We bieden je gerichte informatie over de opleiding van jouw keuze en over de bijbehorende carrièremogelijkheden en beroepen. Voor meer beleving bij de opleiding, bijbehorende beroepen en mensen op werkplek, klik hier. Wil je meer inzicht in de toekomstmogelijkheden van deze opleiding? Vacatures, beroepsbeschrijvingen en mogelijk interessante werkgevers helpen je hierbij.

Watertalent?

  Banner niet geladen.