luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Vacatures, stages, opleidingen in haven en industrie Rotterdam

Welkom op watertalent.nl

Deze pagina is helaas verlopen!
Waarschijnlijk ben je via een verouderde link verwezen naar deze pagina.

Naar het overzicht
Naar de homepagina
In 2013 heeft STC B.V. een vestiging in Amsterdam geopend. Op deze locatie verzorgen wij een uitgebreid pakket cursussen en opleidingen dat is toegespitst op het werkgebied en de activiteiten van de Amsterdamse haven en logistieke sector in Groot-Amsterdam en Noord-Nederland. Het cursuspakket bedient de sectoren havens en logistiek, havens operationeel, rail, zeevaart, veiligheid en gevaarlijke stoffen, offshore en talen. Hiermee draagt STC B.V. bij aan het optimaliseren van het human capital en het vergroten van de betrouwbaarheid, efficiency, veiligheid en winstgevendheid van de sectoren. Daarnaast verzorgt STC B.V. wereldwijd consultancytrajecten.

De missie van STC B.V. is om de betrouwbaarheid, efficiency, toegankelijkheid en de veiligheid te vergroten van de hele logistieke keten en van de maintenance- en proces industrie met als zwaartepunt het maritieme cluster.

Om dat te bereiken beschikt STC B.V. over een uniek opleidingscentrum met gespecialiseerde praktijkfaciliteiten.

Met het jaarlijks uitreiken van rond de 10.000 certificaten geldt de STC B.V. als de grootste contractopleider van ons land.

Als rode draad door opleiding, training, advies en onderzoek lopen onderwerpen als vakbekwaamheid, wet- en regelgeving, effficiency, veiligheid, beveiliging en innovatie.

Ook kunnen we goed inspelen op de mogelijkheid meerdere cursussen achtereenvolgens te plannen zodat er efficient omgesprongen wordt met de vaak beperkte tijd van de cursisten.

Het mag duidelijk zijn, de simulator speelt een grote rol, om het even of het gaat om het nabootsen van nautische aspecten of het opleiden van bijvoorbeeld kraanmachinisten. Simulatoren maken het mogelijk situaties op te voeren, die in de praktijk onverhoopt niet voorkomen en vanuit de praktijk dus niet of nauwelijks te beoefenen zijn.

STC B.V. ontwikkelt en verzorgt trainingen en opleidingen voor alle vervoersmodaliteiten en havengerelateerde werkgebieden.

Op de vestiging in Amsterdam bieden wij cursussen voor de volgende sectoren:
Havens en Logistiek
Havens Operationeel
Rail
Zeevaart
Rijn- en binnenvaart
Veiligheid
Gevaarlijke stoffen
Offshore en Waterbouw
Talen

De afgelopen jaren heeft STC B.V. een sterke, internationale reputatie opgebouwd op het gebied van consultancy. Vanuit Nederland, maar ook vanuit vestigingen in onder andere Oman, Brazilië, de Filipijnen, Vietnam en Zuid-Afrika verzorgt STC B.V. regelmatig consultancy- en researchtrajecten. Dit doen wij in opdracht van bedrijven en (inter)nationale overheden. Deze projecten spitsen zich veelal toe op de ontwikkeling en optimalisatie van havens en vaarwegen, risicoanalyses, calamiteitenbestrijding, VTS/STMS gerelateerde onderwerpen et cetera.

Wilt u weten wat STC B.V. op dit gebied voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Telefoon 010 – 2832300.

STC B.V. ontwikkelt en verzorgt trainingen en opleidingen voor alle vervoersmodaliteiten en havengerelateerde werkgebieden.


Op de vestiging in Amsterdam bieden wij cursussen voor de volgende sectoren:

  • Havens en Logistiek
  • Havens Operationeel
  • Rail
  • Zeevaart
  • Rijn- en binnenvaart
  • Veiligheid
  • Gevaarlijke stoffen
  • Offshore en Waterbouw
  • Talen


Het is ook mogelijk om cursussen in deze sectoren in Rotterdam te volgen.

Onze instituten

Terug naar boven

Wat kan ik eigenlijk met zo'n opleiding?

Het is belangrijk om te weten wat de loopbaanmogelijkheden zijn met een opleiding. Hieronder vind je bedrijven waar je met deze opleiding een mooie carrière kunt starten of vervolgen. Bekijk in welke beroep je terecht kan komen en waar actuele vacatures zijn waar je direct op kunt solliciteren.

Onze vacatures

Uitgelicht

Terug naar boven

Foto & Video

Carrière en vacatures?

We bieden je gerichte informatie over de opleiding van jouw keuze en over de bijbehorende carrièremogelijkheden en beroepen. Voor meer beleving bij de opleiding, bijbehorende beroepen en mensen op werkplek, klik hier. Wil je meer inzicht in de toekomstmogelijkheden van deze opleiding? Vacatures, beroepsbeschrijvingen en mogelijk interessante werkgevers helpen je hierbij.

Watertalent?