luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Vacatures, stages, opleidingen in haven en industrie Rotterdam

Welkom op watertalent.nl

Deze pagina is helaas verlopen!
Waarschijnlijk ben je via een verouderde link verwezen naar deze pagina.

Naar het overzicht
Naar de homepagina

Sinds 2007 heeft MPS haar uitzend- en detachering activiteiten uitgebreid met een gecertificeerd trainingscentrum voor veiligheidsopleidingen. Om de veiligheid en kwaliteit van uw medewerkers te waarborgen verzorgen wij vakgerichte opleidingen & herhalingstrainingen voor onze opdrachtgevers, denk hierbij aan herhalingstrainingen van 1 dag of meerdaagse opleidingen voor onervaren medewerkers. Met de praktijkgerichte opleidingen wordt een goede basis gelegd waarmee de kans op ongevallen aanzienlijk wordt beperkt.

De werkgever is tegenwoordig verplicht personen die een mobiel transportmiddel besturen, gedegen te instrueren. Het trainingscentrum van MPS is BMWT- en IPAF gecertificeerd, d.w.z. dat de examenkandidaat (bij goed gevolg) van ons een landelijk erkend certificaat verstrekt krijgt dat 5 jaar geldig is (m.u.v. BHV en VCA), voorzien van een persoonlijk pasje.

Ook kunt u bij ons SOG-erkende opleidingen en herhalingstrainingen volgen, deze opleiding is bedoeld voor werknemers die binnen (petro)chemische bedrijven werkzaamheden willen verrichten.
Gezien de grote risico’s, die deze werkzaamheden met zich mee kunnen brengen, is het belangrijk om dit zo veilig mogelijk te doen en volgens strikte richtlijnen uit te voeren.
De SOG-erkende opleidingen staan onder toezicht van het SSVV, zijn VCA erkend en 5 jaar geldig.

MPS verzorgt talloze opleidingen en herhalingstrainingen die zowel op haar locatie te Hoogvliet georganiseerd kunnen worden alsmede op de locatie van de opdrachtgever (in-company), mits uw locatie voldoet aan de gestelde eisen.

Op verzoek is het mogelijk om specifieke situaties en knelpunten binnen uw bedrijf in de opleiding op te nemen. De training kan daar waar nodig worden ondersteund met foto’s van betreffende situaties om alles nog persoonlijker en herkenbaarder te maken voor de deelnemers.

Door het opleiden en trainen van uw personeel investeert u in uw medewerkers, het “belangrijkste kapitaal” van uw organisatie. Dit betekent:

 • Verminderde kans op bedrijfsongevallen
 • Bewuster en gemotiveerd personeel
 • Minder schade aan gebouwen, goederen en materieel
 • Voldoen aan de wettelijke voorschriften.
 • Hoogwerker Opleiding

 • Heftruck Opleiding

 • Reachtruck Opleiding

 • Verreiker Opleiding

 • Aanslaan van Lasten Opleiding

 • Terminal Trekker Opleiding

 • Reachstacker Opleiding

 • Empty Container Handler Opleiding

 • BHV (herhaling & basis)

 • VCA Basisveiligheid & VCA VOL

Onze opleidingen

Onze instituten

Terug naar boven

Wat kan ik eigenlijk met zo'n opleiding?

Het is belangrijk om te weten wat de loopbaanmogelijkheden zijn met een opleiding. Hieronder vind je bedrijven waar je met deze opleiding een mooie carrière kunt starten of vervolgen. Bekijk in welke beroep je terecht kan komen en waar actuele vacatures zijn waar je direct op kunt solliciteren.

Onze vacatures

Relevante actuele vacatures

Interessante werkgevers

Relevante beroepen

Uitgelicht

Terug naar boven

Foto & Video

Carrière en vacatures?

We bieden je gerichte informatie over de opleiding van jouw keuze en over de bijbehorende carrièremogelijkheden en beroepen. Voor meer beleving bij de opleiding, bijbehorende beroepen en mensen op werkplek, klik hier. Wil je meer inzicht in de toekomstmogelijkheden van deze opleiding? Vacatures, beroepsbeschrijvingen en mogelijk interessante werkgevers helpen je hierbij.

Watertalent?

  Banner niet geladen.