8 vestigingen

A- Hogeschool Inholland Alkmaar
B- Hogeschool Inholland Amsterdam (Laboratoria)
C- Hogeschool Inholland Delft
D- Hogeschool Inholland Den Haag
E- Hogeschool Inholland Diemen
more ...
Watertalent contact
Volg ons via:

Over Inholland

Wij zijn een hogeschool met onderwijs voor studenten en professionals en praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk. Op diverse locaties verspreid over de Randstad bieden wij brede, en voor het regionale werkveld herkenbare bacheloropleidingen aan. Op diverse interessegebieden: van gezondheidszorg tot economie en van techniek tot onderwijs.

Ons onderwijs is onderscheidend op de thema’s duurzaam, gezond en creatief. Studenten en docenten werken op deze gebieden samen met het beroepenveld, overheden en maatschappelijke partners. Wij dagen studenten uit om te durven leren. De aanpak is persoonlijk en dichtbij, vanuit de overtuiging dat - voor docenten én studenten - zowel succes als tegenslag de sleutel zijn tot ontwikkeling als professional en als mens. Diversiteit is daarbij een kracht.

Onze organisatie

Inholland draagt bij aan de uitdagingen in de Randstad, van de kop van Noord-Holland tot de Drechtsteden. Dit doen we met onderwijs voor studenten en professionals en praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk.  Onderscheidend op de thema’s duurzaam, gezond en creatief gaan studenten en docenten aan de slag met actuele vraagstukken uit de praktijk samen met ondernemers, non-profitorganisaties en onderwijs- en onderzoeksinstellingen uit de regio.

Wij bieden studenten een omgeving waarin zij durven te leren en het vertrouwen krijgen om te experimenteren en te oefenen in een onderwijsgemeenschap die midden in de maatschappij staat. Wij brengen onze studenten de flexibiliteit en veerkracht bij die zij later in hun werk ook nodig hebben: professionals die niet bang zijn voor verandering en om kunnen gaan met zowel succes als tegenslag. Onze aanpak is persoonlijk en dichtbij, waarbij diversiteit onze kracht is.

Onderzoek bij Inholland

Naast onderwijs verzorgt Hogeschool Inholland ook praktijkgericht onderzoek. Lectoren, onderzoekers en studenten werken nauw samen met de beroepspraktijk en samenleving aan (maatschappelijke) vraagstukken, passend bij onze kernwaarden duurzaam, gezond en creatief. De resultaten, oplossingen en innovaties leveren een belangrijke bijdrage aan het werkveld en de maatschappij, zowel nationaal als internationaal. Bovendien implementeren we deze nieuwe inzichten in ons onderwijs.

8 vestigingen

A- Hogeschool Inholland Alkmaar
B- Hogeschool Inholland Amsterdam (Laboratoria)
C- Hogeschool Inholland Delft
D- Hogeschool Inholland Den Haag
E- Hogeschool Inholland Diemen
more ...
Centrale Studentenadministratie
Hogeschool Inholland