1 vestiging

A- Talentium Learning Center
Watertalent contact
Volg ons via:

Meer over ons

Wij werken met de beste trainers en coaches op het gebied van HR, arbeidsmarktcommunicatie en organisatieontwikkeling. Zij hebben affiniteit met de sectoren waarbinnen Talentium werkzaam is. Van haven en industrie, tot logistiek en luchtvaart. In grote internationale organisaties, of kleinere MKB-bedrijven. Onze trainers begrijpen de trends en ontwikkelingen die daar spelen. Samen met hen houden wij dat goed in de gaten en vertalen we relevante informatie direct in onze trainingen.

Hoe werken wij samen?

Wij werken graag overzichtelijk en transparant. U krijgt een persoonlijke intake, een samenwerkingsvoorstel, een duidelijke planning, een overzicht van de investering in tijd en geld en natuurlijk de beste trainer! Dat geeft u alle duidelijkheid. Daarnaast helpen wij u in onze trainingen gericht te werken aan houding, gedrag en vaardigheden, wat direct toepasbaar is.

Talentontwikkeling

Wij begeleiden u graag bij het ontwikkelen van uw eigen online-competentietestsysteem. Voor elke functie of functiegroep stelt uzelf de meest belangrijke set van competenties vast. Uw medewerker, of sollicitant, kan zichzelf hierop beoordelen maar ook een 360-graden feedback rapportage is mogelijk. Onze tests zijn praktisch in te zetten en gebruiksvriendelijk door de heldere rapportages.

1 vestiging

A- Talentium Learning Center
Talentium Learning Center