9 OPLEIDINGEN

Hogeschool Inholland

8
Vestigingen


Geplaatst op 17 juli 2019
Werktuigbouwkunde voltijd

image

Hogeschool Inholland

Geplaatst op 17 juli 2019
Luchtvaarttechnologie voltijd

image

Hogeschool Inholland

Onze organisatie

Inholland draagt bij aan de uitdagingen in de Randstad, van de kop van Noord-Holland tot de Drechtsteden. Dit doen we met onderwijs voor studenten en professionals en praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk.  Onderscheidend op de thema’s duurzaam, gezond en creatief gaan studenten en docenten aan de slag met actuele vraagstukken uit de praktijk samen met ondernemers, non-profitorganisaties en onderwijs- en onderzoeksinstellingen uit de regio.

Wij bieden studenten een omgeving waarin zij durven te leren en het vertrouwen krijgen om te experimenteren en te oefenen in een onderwijsgemeenschap die midden in de maatschappij staat. Wij brengen onze studenten de flexibiliteit en veerkracht bij die zij later in hun werk ook nodig hebben: professionals die niet bang zijn voor verandering en om kunnen gaan met zowel succes als tegenslag. Onze aanpak is persoonlijk en dichtbij, waarbij diversiteit onze kracht is.

Onderzoek bij Inholland
Naast onderwijs verzorgt Hogeschool Inholland ook praktijkgericht onderzoek. Lectoren, onderzoekers en studenten werken nauw samen met de beroepspraktijk en samenleving aan (maatschappelijke) vraagstukken, passend bij onze kernwaarden duurzaam, gezond en creatief. De resultaten, oplossingen en innovaties leveren een belangrijke bijdrage aan het werkveld en de maatschappij, zowel nationaal als internationaal. Bovendien implementeren we deze nieuwe inzichten in ons onderwijs.

0 Niveaus

8 Locaties

Hogeschool Inholland Alkmaar

Bergerweg 200
Alkmaar

Hogeschool Inholland Amsterdam (Laboratoria)

Naaldwijkstraat 45
Amsterdam

Hogeschool Inholland Delft

Rotterdamseweg 141
Delft

Hogeschool Inholland Den Haag

Theresiastraat 8
's-Gravenhage

Hogeschool Inholland Diemen

Wildenborch 6
Diemen

Hogeschool Inholland Dordrecht

Achterom 103
Dordrecht

Hogeschool Inholland Haarlem

Bijdorplaan 15
Haarlem

Hogeschool Inholland Rotterdam

Posthumalaan 90
Rotterdam

Neem contact op

Hogeschool Inholland

Centrale Studentenadministratie

csa@inholland.nl

0235223228