11 OPLEIDINGEN

De Haagse Hogeschool

4
Vestigingen


Geplaatst op 16 juli 2019
Bouwkunde - Voltijd

image

De Haagse Hogeschool

Geplaatst op 16 juli 2019
Toegepaste Wiskunde - Voltijd

image

De Haagse Hogeschool

Over De Haagse Hogeschool

Wie zijn wij
Let's change! Dat is de uitnodiging van De Haagse Hogeschool aan iedereen. Wij willen de wereld waarin wij leven veranderen, verbeteren. Maar dat lukt alleen als we dat samen doen, zelf groeien en zo mee veranderen. Want wie betrokken is op de wereld waarin we leven en daarin kritisch rondkijkt en vooruitkijkt, weet dat we nieuwe antwoorden nodig hebben. En die vinden we sneller als we continu elkaars inzichten, vaardigheden en technieken delen en leren toepassen.
Let's change
Let’s change. You. Us. The world. Dat is de uitnodiging van De Haagse Hogeschool aan iedereen. We zetten onze studenten in hun kracht om de wereld, waarin zij leven, te veranderen en te verbeteren. Maar dat lukt alleen als we dat samen doen, zelf groeien en zo mee veranderen. Want wie betrokken is bij de uitdagingen in de wereld waarin we leven en daarin kritisch rondkijkt en vooruitkijkt, weet dat we nieuwe antwoorden nodig hebben. Die vinden we sneller als we continu elkaars inzichten, vaardigheden en technieken delen en leren toepassen.

Wereldburgers

We tekenen er daarom voor dat studenten, docenten en partners zich samen ontwikkelen tot wereldburgers. Grenzeloos denkende mensen, die stevig in hun schoenen staan en zo uit eigen overtuiging de wereld tegemoet treden. We realiseren ons dat onze eigen vakkundige inzet het verschil maakt en we moeten samenwerken om creatieve oplossingen te ontwikkelen en toe te passen.

De Haagse Hogeschool creëert het veilige en betrokken klimaat waarin we ons als wereldburgers kunnen ontplooien en vernieuwen. Laten we dus onze ontwikkeling, netwerk en praktijk delen. Want zo vormen en veranderen we onze kijk op de werkelijkheid, en onze kennis en vaardigheden om daadwerkelijk waarde toe te voegen.

Zo doen we dat
Met die zoektocht zijn onze docenten, partners en onze 26.000 studenten van bijna 150 nationaliteiten, elke dag volop bezig. Dat zie je bijvoorbeeld in onze actuele curricula. Je ziet het in onze vier centrale onderzoeksthema's als The Next Economy, Kwaliteit van Leven: Mens en Technologie, Goed Bestuur voor een Veilige Wereld en Connected Learning. En ook in onze ruim 300 exchange partners en in onze intensieve samenwerking in meer dan 50 landen: van Brazilië tot China, van Australië tot de Verenigde Staten, en in meerdere landen in Europa.

0 Niveaus

4 Locaties

Hoofdvestiging Den Haag

Johanna Westerdijkplein 75
's-Gravenhage

Sportcampus Zuiderpark

Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22
's-Gravenhage

Vestiging Delft

Rotterdamseweg 137
Delft

Vestiging Zoetermeer

Bleiswijksewg 37
Zoetermeer