8 OPLEIDINGEN

Hogeschool van Amsterdam

1
Vestiging


Geplaatst op 4 juli 2019
Toegepaste wiskunde

image

Hogeschool van Amsterdam

Geplaatst op 4 juli 2019
Technische Informatica

image

Hogeschool van Amsterdam

Historie van de HvA
De HvA is een grootstedelijke hogeschool. Leren, werken en leven in de inspirerende en complexe metropool Amsterdam zijn er op een vanzelfsprekende manier met elkaar verbonden. De HvA is ook een brede, toegankelijke hogeschool. Studenten, docenten en lectoren werken er vanuit verschillende invalshoeken en disciplines samen met elkaar en met partners in de regio. Ongeacht hun persoonlijke, sociaal-economische of culturele achtergrond voelen studenten zich er thuis. Voldoen aan de grootstedelijke, brede en emancipatoire functie van de HvA gaat hand in hand met onbetwist hbo-niveau. Kwaliteit gaat voor de HvA boven kwantiteit. Onderwijs en onderzoek en de wisselwerking daartussen staat bij de HvA op de eerste plaats.
HvA maakt er een punt van

Onze studenten, alumni, docenten en lectoren kom je overal tegen in de stad. Vooral op plekken waar ideeën in de praktijk worden gebracht. Waar denken en doen samenkomen.

HvA’ers werken continu samen met bedrijven, instellingen en bewoners in de regio Amsterdam. Samen onderzoeken zij toepassingen voor vraagstukken uit de stad. Want inspelen op waar de stad om vraagt, dat is de rode draad van het onderzoek dat aan de HvA wordt gedaan.
Met een veelzijdig aanbod aan onderwijs en onderzoek draagt de HvA bij aan het oplossen van grootstedelijke problemen

De HvA voert sinds 2016 een campagne om dit zichtbaar te maken.


0 Niveaus

Locaties

Leeuwenburg

Weesperzijde 190

Amsterdam