luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Rechtbank Rotterdam en de Nautilus Bedrijvenregatta

Deelnemer Bert Wilschut aan het woord

Bert Wilschut roeit al een aantal jaar in de Rechtbank Rotterdam 8. Ook dit jaar doet hij met een team van collega's weer mee aan de Van Oord Nautilus Bedrijvenregatta, een roeiwedstrijd voor bedrijven op de Bergsche Voorplas in Rotterdam. 

Wij vroegen hem waarom hij de Nautilus Bedrijvenregatta zo leuk vindt! 

Wat is de belangrijkste reden voor jou om mee te doen aan de Regatta?

Ik vind het leuk om met collega's actief bezig te zijn, anders dan op kantoor. Daarnaast vind ik het leuk om een 's zomers een andere sport uit te oefenen dan ik normaal doe. Naast roeien houd ik me ook bezig met wielrennen en hardlopen. Het is simpelweg een heerlijke sport op het water.

Was jij zelf al een ervaren roeier?

Ik was geen ervaren roeier, dat ben ik na 6 jaar nog steeds niet. Je blijft iedere keer bijleren. Je bent eigenlijk nooit uitgeleerd omdat het heel technisch is. 

Hoe krijg je een bedrijfsteam op de been?


Ieder jaar vragen we via intranet deelnemers uit. Ieder jaar zijn er dus nieuwe mensen, maar er zijn ook oude rotten die ieder jaar weer meedoen.

Kun je iets meer vertellen over de dag zelf?

De dag zelf is goed georganiseerd. Tijdens de wedstrijd in juli is het bijna altijd mooi weer, de omgeving is prachtig en de sfeer is competatief. Daarnaast is er een uitstekende lunch en een goede borrel met hapjes achteraf. Het is een dag van voluit roeien, heerlijk relaxen en kijken naar de andere wedstrijden.
  • Rechtbank Rotterdam en de Nautilus Bedrijvenregatta

    Rechtbank Rotterdam en de Nautilus Bedrijvenregatta