luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Word Assistent Operations Manager bij C.RO Ports Nederland B.V.

C.RO Ports Nederland B.V. is per direct op zoek naar een Assistent Operations Manager voor de vestiging in Rotterdam. De Assistent Operations Manager is verantwoordelijk voor alle dagelijkse operationele processen op de terminal. Om jou een goed beeld van de functie te geven ging Watertalent in gesprek met Tom van Driel, de Assistant Operations Manager die de hulp van een nieuwe collega goed kan gebruiken! 

Hoe ben je bij C.RO Ports Nederland B.V. terecht gekomen?

“Ik was op zoek naar een operationele managementfunctie in een dynamische sector. De haven is daar het beste voorbeeld van. Op basis van deze criteria kwam de functie van Assistant Operations Manager mij onder de aandacht. De vacaturetekst sprak mij aan en ik heb hier meteen op gesolliciteerd. Ik werk nu ruim 1 jaar in deze functie bij C.RO Ports Nederland B.V..”

Hoe ziet een werkdag er bij jou uit?

“Ik begin de dag met het doornemen van mijn e-mails. Vervolgens stel ik management rapportages op m.b.t. de terminalprestaties van de vorige dag en de prognose voor de komende dagen. Dit wordt o.a. gebruikt voor de dagelijkse operationele meeting met de operationeel leidinggevende, die ik leid. De rest van de dag wordt afwisselend ingevuld, van de directe operationele aansturing (indien dit nodig is) tot het nadenken over de optimalisatie van werkprocessen en -structuren of de inrichting van de terminal.

Andere werkzaamheden in mijn functie zijn o.a. het voeren van gesprekken met personeel over ziekteverzuim en het functioneren, het voeren van sollicitatiegesprekken met potentiële werknemers, het onderhouden van contacten met klanten of met de salesafdeling over het afgeven van tarieven voor terminalwerkzaamheden en het opstellen van de personeelsplanning.

De verantwoordelijkheden en de beslissingsbevoegdheid die je krijgt in deze functie om daadwerkelijk het verschil te maken, dat is wat ik echt leuk vind. En natuurlijk dat geen dag hetzelfde is door de afwisseling van de werkzaamheden.”

Kun je iets meer vertellen over C.RO Ports Nederland B.V.?

“C.RO Ports is een bedrijf met betrokken medewerkers en een platte structuur. Dit laatste maakt mogelijk dat er snel geschakeld kan worden en beslissingen kunnen worden genomen. Er is weinig bureaucratie en de organisatie staat in dienst van de operaties. Iedereen is benaderbaar, ook op de andere posities binnen de organisatie. De mensen zijn nuchter en gedreven.”

Wat zoek jij in een nieuwe collega?

“Ik heb graag iemand naast mij staan die in staat is beslissingen te nemen. Die zich niet laat afschrikken door hectiek, het hoofd koel kan houden en kan prioriteren. Hij of zij moet het leuk vinden om veel verantwoordelijkheden te krijgen, maar moet hier ook mee om kunnen gaan. Een stevige operationele achtergrond met leidinggevende ervaring is daarom wenselijk, niet per se met een terminalachtergrond. Het moet iemand zijn die in staat is om in een dynamische omgeving te kunnen werken, maar wel met de insteek om dit te structureren en verbeteringen door te voeren.

Kortom, Als Assistent Operations Manager kom jij te werken op een terminal die sterk groeit en waarin fors is geïnvesteerd. Je bent dus niet bezig om op de tent te passen, maar juist om de groei in de juiste banen te leiden waarbij je de dagelijkse activiteiten niet uit het oog mag verliezen. Dit levert veel uitdagingen op! Als je ervan houdt om met operationele uitdagingen om te gaan, dan past deze functie zeker bij jou!”

Word jij de nieuwe Assistent Operations Manager bij C.RO Ports Nederland B.V.? Solliciteer dan nu op deze functie!

Terug naar boven

Vacatures, opleidingen en mogelijkheden

Welk beroep kan je uitoefenen na een opleiding, welke actuele vacatures zijn relevant en welke opleiding brengt je verder? Bekijk ze hier!
  • Word Assistent Operations Manager bij C.RO Ports Nederland B.V.

    Word Assistent Operations Manager bij C.RO Ports Nederland B.V.
  • Word Assistent Operations Manager bij C.RO Ports Nederland B.V.

    Word Assistent Operations Manager bij C.RO Ports Nederland B.V.