Je hebt als Allround verspaner interesse om met materialen en gereedschappen zo precies mogelijk producten te maken van ijzer, metaal of kunststof. Je hebt een fijne motoriek en je vindt het een uitdaging om met precisieapparatuur materialen en onderdelen te maken voor ziekenhuizen, maar ook voor de ruimtevaart en computerindustrie. Spreekt dit jou aan? Kies dan voor de opleiding Allround verspaner.

Voor wie?

Allround Verspaner

Je werkt in de fijnmechanische techniek (metaalproductenindustrie) en maakt met verschillende verspaningstechnieken producten uit staal, gietijzer of kunststof. Als vakman ben je in staat om nauwkeurig te werken en controleer je je eigen werk. Je schrijft programma’s voor CNC draai- en freesbanken en kan oplossingen bedenken voor technische vraagstukken. Je bent werkzaam in een onderhoudswerkplaats, bij een elektrotechnisch bedrijf of in de auto-, vliegtuig- of computerindustrie.

Over de opleiding

Tijdens de opleiding werk je aan 'prestaties'. Dit zijn praktijkopdrachten zoals je ze (later) ook in het bedrijfsleven gaat maken. Om zo'n praktijkopdracht goed te kunnen uitvoeren krijg je theoretische ondersteuning. Naast school loop je stage in het bedrijfsleven. We zorgen ervoor dat jouw talent tot bloei komt. Samen met de werkgevers in de regio, onze docenten en jouw inzet. Dat doen we in kleinschalige lesgebouwen, vertrouwd en persoonlijk. Bij het Da Vinci College heb je een leuke en leerzame tijd en je versterkt jezelf in de baan die bij je past.

De opleiding Allround Verspaner duurt drie jaar. Je werkt vier dagen per week bij een bedrijf en je gaat een dag naar school. Je bent in dienst bij het bedrijf. Daar heb je een praktijkleermeester die je begeleidt. Door te werken in de praktijk leer je al doende je vak en de beroepshouding die past bij het vak. Op school werk je aan je theoretische kennis. Je krijgt les van een docent die het vak kent. Je docent bezoekt je regelmatig op je werk. De praktijkleermeester beoordeelt jouw (vak)kennis, vaardigheden en beroepshouding. Met je docenten en je praktijkleermeester werk je samen aan een goed verloop van je opleiding met als doel een diploma.

Meer informatie
Klik voor meer informatie op de knop aanmelden.
Meer informatie
Klik voor meer informatie op de knop aanmelden.
Ik ben geïnteresseerd
Liever even bellen?
Da Vinci College
088 657 2657
Andere trainingen van Da Vinci College
Waterbouwer

image

Allround Vakman Grond-, Water- en Wegenbouw

image

Allround Waterbouwer

image

Monteur Werktuigkundige Installaties

image