Laden
Je wil verder met elektrotechniek en houdt ervan om problemen op te lossen. Je werkt gedeeltelijk volgens ‘het boekje’, maar je kunt ook zelfstandig werken naar eigen inzicht. Je hebt de leiding over een kleine groep collega's. Bij de opleiding Eerste monteur elektrotechnische systemen leiden wij jou op tot een vakman.

Voor wie?

Eerste Monteur Elektrotechnische Systemen

Als Eerste monteur elektrotechnische systemen werk je voor een elektrotechnisch installatiebedrijf in de elektrotechniek, industrie of de bouwsector. Je installeert elektronische installaties of onderdelen daarvan voor machines, gebouwbeheersystemen, datanetwerken, telecominstallaties, (openbare) verlichting en verkeerssignalering. Op locatie voer je onderhoud uit en repareer je eventuele fouten. Assemblagewerkzaamheden verricht je in een werkplaats binnen het bedrijf. Ook het begeleiden van medewerkers behoort tot je takenpakket.

Over de opleiding

Bij de opleiding Eerste monteur elektrotechnische systemen zorgen wij ervoor dat jouw talent tot bloei komt. Samen met de werkgevers in de regio, onze docenten en jouw inzet. Dat doen we in kleinschalige lesgebouwen, vertrouwd en persoonlijk. Bij het Da Vinci College heb je een leuke en leerzame tijd en je versterkt jezelf in de baan die bij je past. De opleiding Eerste monteur Industriële producten en systemen duurt drie jaar, of twee jaar bij instroom met een niveau 2 opleiding. Je werkt vijf dagen per week bij een bedrijf en je gaat twee avonden naar school.

Je bent in dienst bij het bedrijf. Daar heb je een praktijkopleider die je begeleidt. Door te werken in de praktijk leer je al doende je vak en de beroepshouding die past bij het vak. Op school werk je aan je theoretische kennis. Je krijgt les van een docent die het vak kent. De lesstof sluit aan op je werk als eerste monteur elektronische Industriële producten en systemen .

Jouw docent bezoekt je regelmatig op je werk. Samen met de praktijkopleider beoordeelt hij je (vak)kennis, vaardigheden en beroepshouding. Samen met je docenten en je praktijkopleider werk je samen aan een goed verloop van je opleiding met als doel een diploma.

Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Trainingsdata bepalen we in overleg
Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Trainingsdata bepalen we in overleg
Ik wil reserveren
Liever even bellen?
Da Vinci College
088 657 2657
Andere trainingen van Da Vinci College
Waterbouwer

image

Allround Vakman Grond-, Water- en Wegenbouw

image

Scheepsmetaalbewerker

image

Scheepsbouwer

image