Je werkt graag met werktuigkundige installaties voor gas, water, centrale verwarming, ventilatie, brandbestrijding of riolering. Je houdt ervan om je verantwoordelijkheid te nemen je vindt het leuk om samen te werken. Wat je met je ogen ziet, kun je maken met je handen. Je vindt het een uitdaging om losse eindjes aan elkaar te knopen en uit te zoeken hoe het zit. Spreekt dit jou aan? Kies dan voor deopleiding Monteur werktuigkundige installaties. Wil je meer weten, kijk naar het filmpje over het beroep.

Voor wie?

Monteur Werktuigkundige Installaties

Als Monteur werktuigkundige installaties ben je werkzaam in een werkplaats of bedrijf dat werktuigkundige of - technische installaties aanlegt, repareert en wijzigt. De bedrijven zijn zowel klein als groot en kunnen regionaal, landelijk en zelfs internationaal actief zijn. Je werkzaamheden bestaan uit het installeren en het in bedrijf stellen van installaties van bijvoorbeeld woningen, winkelbedrijven, scholen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen.

Over de opleiding

We zorgen ervoor dat jouw talent tot bloei komt. Samen met de werkgevers in de regio, onze docenten en jouw inzet. Dat doen we in kleinschalige lesgebouwen, vertrouwd en persoonlijk. Bij het Da Vinci College heb je een leuke en leerzame tijd met kans op een baan die bij je past. De opleiding Monteur werktuigkundige installaties duurt 2 jaar. Je gaat een aantal dagen per week naar school. Daar werk je in groepen en soms alleen aan opdrachten uit de praktijk. Deze opdrachten voer je uit in de Duurzaamheidsfabriek.

DE OPLEIDING IS OOK IN EEN BBL VARIANT TE VOLGEN

Meer informatie
Klik voor meer informatie op de knop aanmelden.
Meer informatie
Klik voor meer informatie op de knop aanmelden.
Ik ben geïnteresseerd
Liever even bellen?
Da Vinci College
088 657 2657
Andere trainingen van Da Vinci College
Waterbouwer

image

Allround Vakman Grond-, Water- en Wegenbouw

image

Allround Waterbouwer

image

Monteur Elektronische Installaties

image