Over de training
Door corona (binnenkort) op zoek naar een andere baan? Word je meer bewust van je eigen kwaliteiten, ambities en kansen
De impact van corona is enorm. Ook in deze tijden van veel onzekerheid helpen wij je om er alles aan te doen om jouw droombaan te vinden.
Onderzoeken welke sterktes je hebt en welke kansen er voor jou zijn op de arbeidsmarkt? Samen kijken we naar je kwaliteiten en de juiste aanpak voor een nieuwe baan.

Voor wie?

Training 'Ik wil die baan'

Ben je (binnenkort) werkzoekend of wil je je opnieuw oriënteren op de arbeidsmarkt? Dit is een goede voorbereiding voor een nieuwe stap.

Programma

Je bereidt je online voor op deze training. Vervolgens ontmoeten we elkaar persoonlijk, samen met de andere deelnemers. Kies zelf je moment(en) van voorbereiding met het maken van je cv, je LinkedIn-profiel, de e-learning module en het assessment. Vervolgens gaan we één dagdeel actief en klassikaal aan de slag met jouw vragen en mogelijkheden.

Online gedeelte
Zodra je je inschrijft voor een training, krijg je toegang tot ons online leerplatform. Je bepaalt grotendeels zelf hoe, wanneer en waar jij de trainingsstof tot je neemt. Rond het online trainingsdeel af voordat de klassikale training aanvangt.

"Met tientallen jaren werving- en recruitmentervaring creëren wij vanuit persoonlijke aandacht en intervisie de meest leuke en waardevolle trainingsmomenten."

Peter van der Meijden - Matty van den Berg

Watertalent trainer


academy@watertalent.nl

010 311 8600
academy@watertalent.nl

Trainingsmateriaal

Leer zoals jij wilt
Leren moet ook leuk zijn. Je krijgt een jaar lang toegang tot het online trainingsaanbod van Goodhabitz én ons online leerplatform. Kies zelf de leervormen die jij prettig vindt. Aan de hand van de uitslag van het online-assessment kan je advies krijgen over modules die voor jou interessant zijn om (ook) te volgen.

Cases uit de eigen praktijk
Jouw praktijkcases zijn het uitgangspunt tijdens de klassikale training. Neem ze mee en breng ze in. Zo blijft trainingsstof beter hangen en ga je na de training gerichter aan het werk met de uitkomsten

Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Open inschrijving:
  • 12 november 2020
  • 8 december 2020
Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Open inschrijving:
  • 12 november 2020
  • 8 december 2020
Ik ben geïnteresseerd
Liever even bellen?
Watertalent Academy
010 311 8600
Andere trainingen van Watertalent Academy
Training Samenwerken in zelforganiserende teams

image

Trainingstraject 'Een leven lang leren'

image

Training Stress verminderen en werkplezier vergroten

image

Training Wervingsgesprekken door technici

image