Over de training
Samenwerken is meer dan de som der delen

Een team met professionals die voor elkaar door het vuur gaan. Dat klinkt toch veel beter dan een team dat als los zand aan elkaar hangt?

Er gebeuren magische dingen als mensen vanuit hun talent en sterktes werken. Daarmee smeed je teams die als een geoliede machine opereren. Om dat voor elkaar te krijgen is inspiratie en communicatie cruciaal.

Zelforganiserende teams weten wat hen te  doen staat en hoe. Leer in deze training om de persoonlijke kwaliteiten van jezelf en anderen te herkennen, te waarderen en optimaal in te zetten.

Voor wie?

Training Samenwerken in zelforganiserende teams

Onze trainingen zijn maatwerk. De klassikale trainingsbijeenkomsten zijn altijd toegespitst op jouw situatie, functie, niveau, beroepsgroep of achtergrond door (ingebrachte) praktijkcases en de groepsindeling.

Programma

De training is ‘blended’ en bestaat uit een e-learning en een (virtueel) klassikaal gedeelte. Na het volgen van de e-learning onderdelen ga je drie dagen praktisch en (virtueel) klassikaal aan de slag.

Online leerplatform
Zodra je je inschrijft voor een training, krijg je toegang tot ons online leerplatform. Je bepaalt grotendeels zelf hoe, wanneer en waar jij de trainingsstof tot je neemt. Rond het e-learning deel af voordat de (virtuele) klassikale training aanvangt.

Je krijgt training van een praktijkgerichte trainer met veel ervaring. De persoonlijke aandacht en coaching zorgt voor talrijke leerzame en waardevolle (contact)momenten.

Trainingsmateriaal

Leer zoals jij wilt
Leren en ontwikkelen moet ook leuk zijn. GoodHabitz is onze kennispartner voor het e-learning gedeelte. En dat is handig, want daardoor kies je zelf de leervormen die jij prettig vindt. Houd je niet van lezen? Bekijk dan een korte documentaire of luister naar een interview. Of ga voor samenvattingen of een quickscan. Stoom jezelf op een prettige manier klaar voor de (virtuele) klassikale training.

Cases uit de eigen praktijk
Herkenning en het praktisch toepassen van stof is belangrijk voor jouw leerplezier en -succes. Daarom zijn jouw praktijkcases zijn het uitgangspunt tijdens de (virtuele) klassikale trainingen. Neem ze mee en breng ze in. Zo blijft trainingsstof beter hangen en ga je na de training gerichter aan het werk met de uitkomsten.

Meer informatie? Laat 't weten!
We gaan graag met je in gesprek om de Training Samenwerken in zelforganiserende teams voor jou of jouw team / organisatie te verzorgen.
Meer informatie? Laat 't weten!
We gaan graag met je in gesprek om de Training Samenwerken in zelforganiserende teams voor jou of jouw team / organisatie te verzorgen.
Ik ben geïnteresseerd
Liever even bellen?
Watertalent Academy
010 311 8600
Andere trainingen van Watertalent Academy
Training Vacatureteksten schrijven

image

Training Coachend Leidinggeven

image

Training Vakmensen zijn verkopers!

image

Training 'Ik wil die baan'

image