Over de training
Maak van stress gezonde spanning
Pieker minder, reduceer stress, word productiever en verbeter relaties. Leef met aandacht… en geniet van het moment, privé en in je werk.

Stress komt van binnenuit. Je creëert het helemaal zelf. En dat is positief want het betekent dat je zelf bepaalt in welke mate je stress ervaart.
Wil je doortastender keuzes maken? In deze training verdiep je jezelf in de verschillende beslisstijlen die je daarbij helpen. Doorbreek het patroon bij besluiteloosheid.

Voor wie?

Training Stress verminderen en werkplezier vergroten

Voor iedereen die in meerdere of mindere mate stress ervaart en hier meer grip op wil krijgen.

Programma

De training is ‘blended’ en bestaat uit een e-learning en een (virtueel) klassikaal gedeelte. Na het volgen van de e-learning onderdelen ga je drie dagen praktisch en (virtueel) klassikaal aan de slag.

Online leerplatform
Zodra je je inschrijft voor een training, krijg je toegang tot ons online leerplatform. Je bepaalt grotendeels zelf hoe, wanneer en waar jij de trainingsstof tot je neemt. Rond het e-learning deel af voordat de (virtuele) klassikale training aanvangt.

"Aut viam inveniam, aut faciam." Oftewel: ik zal een weg vinden of er één maken.

Trainingsmateriaal

Leer zoals jij wilt
Leren en ontwikkelen moet ook leuk zijn. GoodHabitz is onze kennispartner voor het e-learning gedeelte. En dat is handig, want daardoor kies je zelf de leervormen die jij prettig vindt. Houd je niet van lezen? Bekijk dan een korte documentaire of luister naar een interview. Of ga voor samenvattingen of een quickscan. Stoom jezelf op een prettige manier klaar voor de (virtuele) klassikale training.

Cases uit de eigen praktijk
Herkenning en het praktisch toepassen van stof is belangrijk voor jouw leerplezier en -succes. Daarom zijn jouw praktijkcases zijn het uitgangspunt tijdens de (virtuele) klassikale trainingen. Neem ze mee en breng ze in. Zo blijft trainingsstof beter hangen en ga je na de training gerichter aan het werk met de uitkomsten.

Meer informatie? Laat 't weten!
We gaan graag met je in gesprek om de Training Stress verminderen en werkplezier vergroten voor jou of jouw team / organisatie te verzorgen.
Meer informatie? Laat 't weten!
We gaan graag met je in gesprek om de Training Stress verminderen en werkplezier vergroten voor jou of jouw team / organisatie te verzorgen.
Ik ben geïnteresseerd
Liever even bellen?
Watertalent Academy
010 311 8600
Andere trainingen van Watertalent Academy
Training Arbeidsmarkt communicatie

image

Training Powerpoint Next Level

image

Training Gespreksvaardigheden voor secretaresses

image

Training Professioneel speechen voor de camera

image