Over de training
Wist je dat je met een goed inkoopproces geld kunt verdienen? Met deze praktische training maak jij direct het verschil.

Slim inkopen doe je er niet snel even bij. Want hoe weet je dan of je het beste product inkoopt tegen de beste prijs? 

Neem de regie in handen, speel in op de verkopende partij en creëer een win-win. Want inkopen draait om meer dan alleen geld.

Voor wie?

Training Basisinzichten Slim Inkopen

Sta jij open voor nieuwe inzichten, technieken en instrumenten voor je inkoopproces? Deze training is voor junior inkopers, bestellers en administratief medewerkers op een inkoopafdeling.

Programma

De training is ‘blended’ en bestaat uit een online en klassikaal gedeelte. Na het volgen van de e-learning module(s) ga je vervolgens twee dagen praktisch en klassikaal aan de slag. 

Online gedeelte 
Zodra je je inschrijft voor een training, krijg je toegang tot ons online leerplatform. Je bepaalt grotendeels zelf hoe, wanneer en waar jij de trainingsstof tot je neemt. Rond het online trainingsdeel af voordat de klassikale training aanvangt.

"Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen. Ga voor succes en ambitie op het gebied van inkoopmanagement."

Trainingsmateriaal

Leer zoals jij wilt 
Leren moet ook leuk zijn. Kies zelf de leervormen die jij prettig vindt. Hou je niet van lezen? Bekijk dan een korte documentaire of luister naar een interview. Of ga voor de samenvattingen of de quickscans. Om te checken of je de theorie beheerst, sluit je elke module af met een korte test. Doorsta je alle tests? Dan ben je klaar voor klassikale training. 

Cases uit de eigen praktijk 
Jouw praktijkcases zijn het uitgangspunt tijdens de klassikale trainingen. Neem ze mee en breng ze in. Zo blijft trainingsstof beter hangen en ga je na de training gerichter aan het werk met de uitkomsten.

Meer informatie? Laat 't weten!
We gaan graag met je in gesprek om de Training Basisinzichten Slim Inkopen voor jou of jouw team / organisatie te verzorgen.  
Meer informatie? Laat 't weten!
We gaan graag met je in gesprek om de Training Basisinzichten Slim Inkopen voor jou of jouw team / organisatie te verzorgen.  
Ik ben geïnteresseerd
Liever even bellen?
Watertalent Academy
010 311 8600
Andere trainingen van Watertalent Academy
Training Talentontwikkeling

image

Training Powerpoint Next Level

image

Training Arbeidsmarkt communicatie

image

Training Professioneel speechen voor de camera

image