Over het trainingstraject
Benut jouw organisatie alle aanwezig talenten om resultaten te behalen?

Wil je beter inzicht in hoe de structurele ontwikkeling van jouw medewerkers bijdraagt aan het realiseren van de (groei)doelstellingen van jouw organisatie? 

Wij leveren je een concreet stappenplan en leggen samen met het MT, leidinggevenden én medewerkers het fundament om ‘Een Leven Lang Leren en Ontwikkelen’ succesvol uit te rollen.

Voor wie?

Trainingstraject 'Een leven lang leren'

Onze strategische en praktische aanpak is zowel gericht op leidinggevenden als medewerkers in het mkb (20+), instellingen en corporate ondernemingen.   

Programma

Het traject is ‘blended’ en bestaat uit een online deel en klassikale of in company bijeenkomsten. Naast de e-learning module(s) zijn er meerdere meetings, zowel gericht op leidinggevenden als op medewerkers. De doorlooptijd van de drie fasen is gemiddeld 9 maanden. De derde en laatste fase is na afronding van de POAP-gespreksronde. 

Online gedeelte
Onderdeel van dit ontwikkeltraject is dat dat de deelnemende medewerkers toegang krijgen tot ons online leerplatform. Mensen bepalen grotendeels zelf hoe, wanneer en waar zij de leerstof tot zich nemen. De onderliggende theorie ronden zij online af voordat de klassikale sessies aanvangen.  

Het traject wordt intensief begeleid door praktijkgerichte facilitators met veel ervaring. De persoonlijke aandacht en coaching zorgt voor leerzame en waardevolle (contact)momenten.

Benodigd materiaal

Leer zoals jij wilt 
Veranderen moet ook leuk zijn. Iedereen kan zelf de leervormen kiezen die hij of zij prettig vindt. Geen lezer? Dan bieden de korte documentaires of interviews uitkomst. Of bekijk samenvattingen of quickscans. Er is een mogelijkheid om elke online module met een korte test af te ronden. 

Cases uit de eigen praktijk
Eigen praktijkcases zijn het uitgangspunt tijdens klassikale bijeenkomsten. Wij adviseren om deze zoveel mogelijk mee te nemen en in te brengen. Zo blijft leerstof of oefenstof beter hangen en gaan deelnemers gerichter aan het werk met de uitkomsten.?

Meer informatie? Laat 't weten!
We gaan graag met je in gesprek om het Trainingstraject ‘Een leven lang leren’ voor jouw team / organisatie te verzorgen.   
Meer informatie? Laat 't weten!
We gaan graag met je in gesprek om het Trainingstraject ‘Een leven lang leren’ voor jouw team / organisatie te verzorgen.   
Ik ben geïnteresseerd
Liever even bellen?
Watertalent Academy
010 311 8600
Andere trainingen van Watertalent Academy
Training Vakmensen zijn verkopers!

image

Training Functionerings- en beoordelingsgesprekken

image

Training De deal sluiten!

image

Training Samenwerken in zelforganiserende teams

image