Over de training
Steeds meer leidinggevende techneuten hebben een actieve rol bij het voeren van selectiegesprekken. Hoe haal je alles uit dit gesprek?
Een goed selectiegesprek maakt het verschil. Door een goede voorbereiding stel je betere vragen en haal je meer resultaat uit het gesprek.
Hoe beoordeel je zo objectief mogelijk een kandidaat? En hoe ‘verkoop’ je de functie én jezelf als werkgever? Met deze training boost je je wervingsgesprekken.

Voor wie?

Training Wervingsgesprekken door technici

Ben je werkzaam (als leidinggevende) in een technisch werkveld en sluit je aan bij of voer jij zelfstandig wervings- en selectiegesprekken? Volg deze training. 

Programma

De training is ‘blended’ en bestaat uit een e-learning en een (virtueel) klassikaal gedeelte. Na het volgen van de e-learning onderdelen ga je twee dagdelen praktisch en (virtueel) klassikaal aan de slag. 

Online leerplatform
Zodra je je inschrijft voor een training, krijg je toegang tot ons online leerplatform. Je bepaalt grotendeels zelf hoe, wanneer en waar jij de trainingsstof tot je neemt. Rond het e-learning deel af voordat de (virtuele) klassikale training aanvangt.

Je krijgt training van een praktijkgerichte trainer met veel ervaring. De persoonlijke aandacht en coaching zorgt voor talrijke leerzame en waardevolle (contact)momenten.

Trainingsmateriaal

Leer zoals jij wilt 
Leren en ontwikkelen moet ook leuk zijn. GoodHabitz is onze kennispartner voor het e-learning gedeelte. En dat is handig, want daardoor kies je zelf de leervormen die jij prettig vindt. Houd je niet van lezen? Bekijk dan een korte documentaire of luister naar een interview. Of ga voor samenvattingen of een quickscan. Stoom jezelf op een prettige manier klaar voor de (virtuele) klassikale training.

Cases uit de eigen praktijk
Herkenning en het praktisch toepassen van stof is belangrijk voor jouw leerplezier en -succes. Daarom zijn jouw praktijkcases zijn het uitgangspunt tijdens de (virtuele) klassikale trainingen. Neem ze mee en breng ze in. Zo blijft trainingsstof beter hangen en ga je na de training gerichter aan het werk met de uitkomsten.

Meer informatie? Laat 't weten!
We gaan graag met je in gesprek om de Training Wervingsgesprekken door technici voor jou of jouw team / organisatie te verzorgen. 
Meer informatie? Laat 't weten!
We gaan graag met je in gesprek om de Training Wervingsgesprekken door technici voor jou of jouw team / organisatie te verzorgen. 
Ik ben geïnteresseerd
Liever even bellen?
Watertalent Academy
010 311 8600
Andere trainingen van Watertalent Academy
Training Online evenement organiseren

image

Training Leren innoveren

image

Training Klantgericht werken

image

Training Basisinzichten Slim Inkopen

image