Laden
In het kort
De juiste goederen op het juiste moment en op de juiste plaats, dat is waar logistiek om draait. Als logistiek teamleider ben je verantwoordelijk voor allerlei taken in het magazijn. Je organiseert, plant en verdeelt werkzaamheden van medewerkers. Als je van regelen en aanpakken houdt en aan een klein team leiding wil geven, dan is de functie van logistiek teamleider echt iets voor jou.

Voor wie?

Logistiek teamleider

Tijdens de opleiding leer je alle vaardigheden die nodig zijn als logistiek teamleider. Je bent verantwoordelijk voor allerlei taken in het magazijn. Je organiseert, plant en verdeelt werkzaamheden van en onder medewerkers.

Keuzedelen
Als onderdeel van deze opleiding kun je één of meer keuzedelen volgen.

  • Digitale vaardigheden
  • Duurzaamheid
  • Ondernemend gedrag
  • Engels

Je kunt ook een keuzedeel volgen dat door een andere opleiding wordt aangeboden. Hiervoor moet je een verzoek indienen.  Voorwaarde is dat er geen overlap is met de opleiding die je volgt, en dat het voor Scalda praktisch gezien mogelijk is om dit te organiseren (bijvoorbeeld vanwege het lesrooster).

Tijdens je opleiding word je hierover nader geïnformeerd.Na de opleiding

Na het behalen van je opleiding kun je direct aan de slag als logistiek teamleider of kun je doorstromen naar een niveau 4 opleiding. 

Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Trainingsdata bepalen we in overleg
Wil je deelnemen? Laat 't weten!
Trainingsdata bepalen we in overleg
Ik wil reserveren
Liever even bellen?
Scalda, algemene contactgegevens
0115641600
Andere trainingen van Scalda
Allround medewerker IT systems and devices

image

Medewerker ICT Support

image

Chauffeur wegvervoer

image

Logistiek medewerker

image