Laden
15 VACATURES

Vopak

1
Sector
8
Vestigingen


Geplaatst op 23 juni 2022
IT Project Controller

image

Vopak

Schiedam

Geplaatst op 22 juni 2022
SHEQ Advisor

image

Vopak

Rotterdam

Over Vopak
Wie zijn wij

Royal Vopak is 's werelds toonaangevende onafhankelijke tankopslagbedrijf. We slaan vitale producten met zorg op. Met meer dan 400 jaar geschiedenis en een focus op duurzaamheid, zorgen we voor veilige, schone en efficiënte opslag en behandeling van vloeibare bulkproducten en gassen voor onze klanten.

Hiermee maken we de levering mogelijk van producten die van vitaal belang zijn voor onze economie en ons dagelijks leven, variërend van chemicaliën, oliën, gassen en LNG tot biobrandstoffen en vegoils. We zijn vastbesloten om belangrijke infrastructuur oplossingen te ontwikkelen voor de veranderende energiesystemen van de wereld, terwijl we tegelijkertijd investeren in digitalisering en innovatie.

Vopak is genoteerd aan Euronext Amsterdam en heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam, Nederland.


image
Wat doen wij

Royal Vopak heeft een wereldwijd netwerk van tankterminals. Deze terminals liggen op strategische plaatsen voor gebruikers ten opzichte van de belangrijkste vaarroutes. Wij zijn wereldmarktleider op het gebied van onafhankelijke opslag van vloeibare bulkgoederen. Of het nu gaat om chemicaliën, plantaardige oliën, olieproducten of vloeibaar gemaakte gassen, wij bieden hoogwaardige diensten op het gebied van op- en overslag van deze producten op onze 66 terminals in 23 landen. Wij beschikken hiervoor over meer opslagcapaciteit dan ieder ander onafhankelijk opslagbedrijf in de wereld.

We streven voortdurend naar verbetering en uitbreiding van ons netwerk van terminals, vooral in strategisch gelegen havens. Tegelijkertijd, staat alles wat we doen, in het teken van service aan onze klanten. Omdat we alles in het werk stellen om onze klanten beter te laten presteren, zijn we voor die klanten echte zakenpartners. Ons werk is transparant en steunt op toewijding, onvoorwaardelijke betrokkenheid bij onze medewerkers en wederzijds vertrouwen.


Onze Vopak Values in het kort
  • Care for Safety, Health & Environment
  • Integrity
  • Team Spirit
  • Commitment
  • Agility

In Nederland exploiteert Vopak tien terminals voor de opslag van chemicaliën, olieproducten, petrochemische producten, biobrandstoffen, vloeibare gassen en plantaardige oliën. De totale opslagcapaciteit van Vopak in Nederland bedraagt circa tien miljoen kubieke meter.

Hiernaast levert Vopak Agencies met port- en hub agency services, diensten aan rederijen, producenten en distributeurs in de olie- en chemische industrie en offshore. Als port agent werkt Vopak Agencies met de eigenaar van het schip, de lading eigenaar en alle betrokken dienstverleners die ervoor zorgen dat het schip veilig en efficiënt zijn activiteiten kan uitvoeren in een haven.

Vopak Agencies heeft eigen kantoren in de havens van Rotterdam, Amsterdam, Terneuzen, Antwerpen, Hamburg, Gothenburg, Houston en Singapore. Als hub agency beheert Vopak dus een solide wereldwijd agentschappen netwerk en bieden we in alle landen onze port agentschap werkzaamheden aan via onze eigen Vopak Agencies-kantoren en via geselecteerde zakelijke partners. Door deze samenwerking is de hoogste lokale expertise, in combinatie met wereldwijde kennis en ervaring gegarandeerd. Klanten die ons netwerk gebruiken, ervaren een uniforme benadering van agile teams die met passie en inzet werken.

Het werk van een agent is super belangrijk in de supply chain van de scheepvaart activiteiten en de lading die een haven binnenkomt en uitgaat. Je leert de haven begrijpen, omgaan met alle nationaliteiten & partijen in de haven en elk moment van de dag overtref je de klant en stakeholders met een waanzinnige service mindset!

Wat betekent werken bij Vopak

Werken bij Vopak heeft invloed op het dagelijks leven van veel mensen. Hoe? Wij slaan in onze tanks producten op die in het dagelijks leven worden gebruikt.

Als 's werelds toonaangevende onafhankelijke tankopslagbedrijf, bieden wij je kansen om te groeien in een veilige, stabiele maar ook dynamische werkomgeving. Onze 400 jaar ervaring heeft ons geleerd ons tijdig aan te passen aan veranderende tijden. We zien volop kansen in nieuwe energie en waterstof en zetten in op innovatie en digitalisering.

Elke dag vinden we onszelf een beetje opnieuw uit. Elke dag kan je bijdragen aan - Storing vital products with care.

Spreekt Vopak als werkgever jou aan, dan is het belangrijk om het volgende te weten:

Wij staan altijd open voor nieuw talent, of je een achtergrond hebt in IT, Techniek of Operations of dat je een rol als Business Analyst ambieert, dat maakt niet uit. Er zijn meerdere mogelijkheden op zowel ons hoofdkantoor als onze terminals.

Wat wij belangrijk vinden is om je te leren kennen, in onze sterke familiecultuur hebben we namelijk aandacht voor onze mensen, ook al zijn we inmiddels een grote global organisatie. Hiernaast kijken we uiteraard ook of je over de juiste kennis en kunde beschikt. Oftewel, heb je bijvoorbeeld het gewenste diploma op zak, hoeveel jaren werkervaring je hebt maar bovenal letten we op jouw motivatie voor de functie en voor Vopak. Je kunt ons overtuigen als je laat zien dat je herkent in onze waarden, dat je impact wilt maken en dat je de ambitie hebt om te groeien. Van ons kan je verwachten dat we samen kijken naar wat je kunt en we je mooie kansen zullen geven. Zo leer je je hele carrière van de mensen om je heen. Op zowel nationaal als internationaal hebben we interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als 400 jaar oud, echt Rotterdams bedrijf houden we van doorpakken, zijn we direct en vinden we elkaar snel.

Of je nu een starter bent of dat je je carrière al op poten hebt, wij willen graag met je kennismaken! Ben je benieuwd of we een uitdaging hebben voor jou, kijk dan bij het vacatureaanbod of op onze website www.werkenbijvopak.nl


1 Sector
Bulk

8 Vestigingen

Vopak hoofdkantoor Rotterdam

Westerlaan 10
3016 CK, Rotterdam

Vopak Agencies Antwerpen

Indiestraat 28
2000, Antwerpen

Vopak Agencies Rotterdam

Havenstraat 21
3115 HC, Schiedam

Vopak Agencies Terneuzen

Schuttershofweg 1
4538 AA, Terneuzen

Vopak Terminal Botlek organisatie (chemie)

Welplaatweg 115
3197 KS, Botlek Rotterdam

Vopak Terminal Europoort

Moezelweg 75
3198 LS, Rotterdam

Vopak Terminal Vlaardingen

Kon. Wilhelminahaven ZOZ 1
3134 KH, Vlaardingen

Vopak Terminal Vlissingen

Frankrijkweg 4
4455 TR, Nieuwdorp