0 VACATURES

BP Raffinaderij Rotterdam

84.000
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Over BP Raffinaderij Rotterdam
Ontdek BP

BP Raffinaderij Rotterdam is één van de grootste olieraffinaderijen van Europa. Een internationale organisatie van naam en faam die al ruim veertig jaar de wereld in beweging houdt. BP staat bekend om zijn zeer directe en open Rotterdamse cultuur. Van armen uit de mouwen en gewoon jezelf zijn. Je werkt hier in een dynamische werkomgeving, want de hele wereld draait om olie. Ga je voor succes en streef je het beste na, volg dan de nieuwe Waterweg. Aan het einde daarvan, bij de afslag naar Engeland, wachten wij op jou. Daar ligt de wereld aan je voeten. Neem jij de stap?

image
Wat doen wij

Onze raffinaderij verwerkt dagelijks 400.000 vaten aardolie, wat uitkomt op een jaarlijkse productie van 19 miljoen ton. Wij produceren uit aardolie een uitgebreid pakket aan eindproducten en halffabrikaten, als LPG, euroloodvrij, Ultimate, super plus, diesel, kerosine (vliegtuigbenzine), huisbrandolie, stookolie en grondstoffen voor de petrochemische industrie.


Wat leer jij van ons

Onze organisatie is groot, maar we hebben een scherp oog voor ieder individu. In deze Brits-Amerikaanse organisatie leer je in korte tijd veel. Je werkt in een internationale omgeving. Onze collega’s bestaan uit mensen met een grote verscheidenheid aan nationaliteiten en studieachtergronden zoals Procestechniek, Chemische Technologie, Werktuigbouwkunde, Technische Natuurkunde en Elektrotechniek, van MBO 3 tot WO niveau. Voor een groot deel bepaal je zelf je carrière. Voor elke functie vanaf MBO 3 niveau hebben wij een opleidingsplan, waarbij je zelf bepaalt of je generalist of specialist wordt.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Wij doen er alles aan om de juiste mensen met de juiste vaardigheden op de juiste plek te zetten. Je leert hier veel, maar wij leren ook van jou. Je bent jong en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Jij vertegenwoordigt de wereld van morgen en dus zijn we geïnteresseerd in wat jij ons te vertellen hebt.


1 Sector
Petrochemie

Locaties

BP Raffinaderij Rotterdam - Hoofdvestiging

d' Arcyweg 76

3198 NA, Rotterdam

Neem contact op

BP Raffinaderij Rotterdam

info@bp.nl

010 713 3721