8 VACATURES

SGS Nederland B.V.

1
Sector
7
Vestigingen


Geplaatst op 20 juli 2021
Ladinginspecteur 5-ploegen

image

SGS Nederland B.V.

Spijkenisse

Geplaatst op 20 juli 2021
Lab technician titratie

image

SGS Nederland B.V.

Spijkenisse

Over SGS Nederland B.V.
Wie zijn wij

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Wij staan bekend als dé globale benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2400 kantoren en laboratoria met meer dan 95.000 werknemers. In Nederland is ons hoofdkantoor gevestigd in Spijkenisse (maar we hebben vestigingen doorheen het hele land).

We zijn een dynamische organisatie met korte lijnen. De interne verhoudingen zijn redelijk informeel – dit is historisch gegroeid vanuit onze achtergrond in de haven. Onze diensten zijn enorm gevarieerd, waardoor er voor elk profiel een baan is. Je groeipad binnen SGS stippelen we samen uit. Een persoonlijke aanpak, gericht op het optimaal ontplooien van jouw talenten.

image
Wat doen wij

Inspectie

Tijdens op- en overslag inspecteren wij de hoeveelheid, het gewicht en de kwaliteit van(bulk)producten.

Bijvoorbeeld: olie, chemicaliën, veevoedergrondstoffen, granen, kolen en ertsen.

Analyse

Wij analyseren producten en grondstoffen op kwaliteit, samenstelling en prestatie en om te bepalen of zij voldoen aan de normen en standaarden voor gezondheid, veiligheid en wet- en regelgeving.

Bijvoorbeeld: consumentengoederen, voedingsmiddelen, chemische producten en mineralen.

Controle

Wij controleren en keuren technische installaties, materiaal en faciliteiten op het gebied van kwaliteit en prestaties.

Bijvoorbeeld: opslagtanks, hijs- en hefwerktuigen, pijpleidingen en lasnaden.

Certificatie

Wij verklaren na toetsing dat producten, systemen en diensten voldoen aan de gestelde eisen en normen voor kwaliteit, (voedsel)veiligheid en milieu.

Bijvoorbeeld: ISO, BRC, IFS, GMP, FSC, OHSAS en GlobalGAP.


SGS als werkgever

We zijn actief in uiteenlopende branches en we zijn zowel in de haven, op kantoor, als in het laboratorium werkzaam. Dat betekent dat er heel veel mogelijkheden zijn. Een baan bij SGS betekent veelzijdigheid.

Beschik jij over een mbo-diploma of hoger? Dan kun jij bij ons aan de slag! We hebben verschillende functies, waaronder laborant(e), ladingscontroleur, technisch inspecteur, oil movement operator, auditor enzovoort. Ook op administratief en commercieel gebied bieden we verschillende functies aan. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en we besteden veel aandacht aan de training en ontwikkeling van onze medewerkers.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

SGS is werkzaam in een veeleisende, competitieve en resultaatgerichte omgeving. Daarom verwachten we van onze medewerkers dat ze voortdurend presteren. Onafhankelijkheid, kwaliteit en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. Sta jij open voor nieuwe uitdagingen? Ben je leergierig? Proactief ingesteld? Maak van voorgaande vraagtekens uitroeptekens en solliciteer nu – SGS biedt uitzicht op een baan in een professionele omgeving.

Onze mensen maken het verschil. Denk jij in huis te hebben waar wij naar op zoek zijn? Aarzel niet om te solliciteren – we leren je graag kennen.


1 Sector
Lab en Inspectie

7 Vestigingen

SGS Nederland B.V. (Hoofdvestiging)

Malledijk 18
3208 LA, Spijkenisse

SGS Environmental Analytics B.V. (Hoogvliet Rotterdam)

Steenhouwerstraat
3194 AG, Hoogvliet Rotterdam

SGS Nederland B.V. (Laboratorium Amsterdam)

Nieuw Zeelandweg 5a
1045AL, Amsterdam

SGS Nederland B.V. (Laboratorium Spijkenisse)

Puntweg 6
3208 LD, Spijkenisse

SGS Nederland B.V. (Laboratorium Vlissingen)

Europaweg Zuid 4
4389 PD, Vlissingen

SGS Roos+Bijl (Rhoon)

Nijverheidsweg 35
3161 GJ, Rhoon

SGS Search

Meerstraat 2
5473 AA, Heeswijk-Dinther

Neem contact op