15 VACATURES

Bunge Loders Croklaan

1
Sector
5
Vestigingen


Geplaatst op 21 januari 2022
Maintenance Engineer

image

Bunge Loders Croklaan

Maasvlakte Rotterdam

Geplaatst op 17 januari 2022
Logistiek Operator (Amsterdam)

image

Bunge Loders Croklaan

Amsterdam

Over Bunge Loders Croklaan
Wie zijn wij
Bunge Loders Croklaan is voortrekker:
Palmolie-industrie kan duurzamer en innovatiever

Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de mede-oprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO). Ons gezamenlijk doel: duurzaamheid en milieuvriendelijke productie. Sinds 2002 is Loders Croklaan een werkmaatschappij van de Maleisische IOI Group, die eigen oliepalmplantages heeft. Vanaf dat moment is deze palmolie onze belangrijkste grondstof geworden. In 2018 werden wij overgenomen door Bunge, waardoor onze naam veranderde naar Bunge Loders Croklaan.

Palmolie is een veelzijdige plantaardige olie met unieke producteigenschappen, die in vele duizenden eindproducten wereldwijd wordt verwerkt. In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam.
De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.
image
Wat doen wij

Al sinds de oprichting (meer dan 110 jaar geleden) houden we ons bezig met onderzoek en ontwikkeling van specialistische toepassingen van plantaardige oliën en vetten. Onder het motto ‘Let’s create together’ brengen wij regelmatig innovatieve producten op de wereldmarkt. We werken nauw samen met onze klanten, maar evengoed met onze eigen medewerkers om te groeien en kwalitatief hoogstaande producten af te leveren.

Palmolie komt per schip in bulk aan in onze fabriek in Rotterdam. Daar vindt de eerste schifting plaats. De olie wordt geraffineerd en gefractioneerd. Met kleine tankschepen komt een deel naar de fabriek in Wormerveer voor verdere verwerking, een ander deel gaat per tankauto naar afnemers in Europa. Het eindproduct moet reuk-, kleur- en smaakloos worden en voldoen aan de specificaties van de klant.

In de regio Zaanstreek zijn we een belangrijke werkgever met een zeer goede naam. Dat zie je aan de lange dienstverbanden. Onder onze medewerkers heerst een sterke mate van loyaliteit en verbondenheid. We kennen een informele, directe cultuur, waar niet alles precies in detail geregeld is. We kijken dus goed of onze medewerkers zelfredzaam zijn en van een beetje pionieren houden. Als zij net zo in elkaar steken als wij, gedijen ze hier goed.


Wat leer jij van ons

Innovatieve producten vervaardigen en vermarkten in een inspirerende en leerzame omgeving, dat is waarom mensen graag bij ons werken. Werken in een productie-omgeving is wezenlijk anders dan werken in een kantooromgeving.

Op fabrieksniveau werk je in volcontinudienst of in een andere vorm van ploegendienst. Als je in de productie gaat werken, moet je rekenen op een leertraject van anderhalf tot twee jaar onder begeleiding, voordat je echt zelfstandig kunt werken.

Voor medewerkers met een kantoorfunctie gelden kantooruren met variabele werktijden. We stimuleren het volgen van cursussen en/of opleidingen. Doorgroeimogelijkheden zijn er zeker. Voor alle functies geldt: na een inwerkperiode krijg je steeds meer vrijheid en verantwoordelijkheid.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

We zoeken regelmatig nieuwe, jonge, enthousiaste collega’s van verschillende pluimage. Dat kunnen kandidaten zijn met een commerciële, financiële, technische, levensmiddelentechnologie- of applicatietechnologie-achtergrond maar ook met een laboratorium-, marketing- of administratieve achtergrond.

Procesoperators moeten beschikken over diploma VAPRO-A of VAPRO-B. Ten slotte, stagiaires zijn zeer welkom, vooral studenten van een MBO-, HBO- of WO-opleiding die bij ons een afstudeerproject willen uitvoeren.


Blijf onze vacatures in de komende tijd goed in de gaten houden en reageer!


1 Sector
Overig

5 Vestigingen

Bunge Loders Croklaan Oils B.V. - Maasvlakte

Antarcticaweg 191
3199 KA, Maasvlakte Rotterdam

Bunge Loders Croklaan Oils B.V. - Wormerveer

Hogeweg 1
1521 AZ, Wormerveer

Bunge Amsterdam

Kerkstraat 144
1017 GR, Amsterdam

Bunge Hoofdkantoor Zaandam

Korte Hogendijk
1506 MA, Zaandam

Koninklijke Bunge

Weena 320
3012 NJ, Rotterdam

Neem contact op

Debora de Vries

Talent Acquisition Specialist

debora.devries@bunge.com

075 629 2365

Marinke van Stekelenburg

Talent Acquisition Manager

Poyan Azar

Talent Acquisition Specialist

Poyan.azar@bunge.com

075 629 2404

Robbert Groenendijk

Talent Acquisition Specialist

robbert.groenendijk@bunge.com

06-48238251

Tamara Novak

Talent Acquisition Specialist

tamara.novak@bunge.com

Yvonne Stroeve

HR adviseur

yvonne.stroeve@bunge.com

0181 353 814