Laden
1 VACATURE

Jordex

110
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 20 January 2023
Declarant / Customs Operator

image

Jordex

Rhoon

Over Jordex
Wij zijn Jordex

De wereld is ons speelveld, we kennen geen grenzen. Sinds 1987 zijn wij uitgegroeid tot volwaardig expediteur. Inmiddels is geen lading of bestemming te gek. Onze mensen zijn ons kapitaal: zonder hen komt er niks van terecht. Zij zorgen voor de allerbeste service aan onze klanten overal ter wereld. Dat vraagt om expertise, doorzettingsvermogen en loyaliteit van hen. Voor ons betekent dat dat wij investeren in onze medewerkers en een werkomgeving creëren die staat voor vitaliteit en werkgeluk.

Het gros van onze medewerkers vind je in ons kantoor in Rhoon. Een ideale ligging: goed bereikbaar met het openbaar vervoer, langs de snelweg én vlakbij onze klanten. Ruim 110 medewerkers bedienen hier zo’n 800 klanten wereldwijd. Ons kantoor is zeer modern ingericht met ruimte parkeermogelijkheden en past volledig bij onze waarden. Zo hebben we een uitgebreide sportschool met personal trainers en groepslessen beschikbaar voor onze medewerkers en een brasserie waar elke dag de lekkerste verse gerechten worden klaargemaakt. De gemiddelde leeftijd binnen Jordex is 32 jaar. Wij zoeken dan ook jonge, kundige mensen die ons team willen versterken.

image
De Jordex Group

Door de jaren heen hebben wij onze expertise en diensten uitgebreid. Tegenwoordig bestaat Jordex uit een vijftal business units.

  • Shipping & Forwarding: van oorsprong zijn wij gespecialiseerd in transport per zeevracht, maar anno 2022 weten wij alles van alle modaliteiten. In overleg met de klant zoeken we naar de beste oplossing om haar lading op tijd op de juiste plek te krijgen. Hierbij denken we aan de hele supply chain.
  • Air Cargo: het team van Jordex Air Cargo werkt vanuit Oude Meer, nabij Schiphol, aan transportoplossingen door de lucht. Van chartering tot douane afhandeling, wij gaan ermee aan de slag.
  • Projects & Chartering: projectlogistiek is uitdagend en iedere case is uniek. Wij bezitten echter alle kennis om elk project tot een succes te maken.
  • Global: het Midden-Oosten is een logistieke hub voor wereldhandel. Hier zijn wij vertegenwoordigd met twee topteams. De bekende Rotterdamse service, maar dan vanuit Dubai of Abu Dhabi.
  • Customs & Compliance: de nieuwste tak van Jordex specialiseert zich in douanezaken. Zij kennen de procedures, zorgen voor alle benodigde documenten en handelen zaken tijdig en volledig af.

Werken bij Jordex

Dat is werken in een tof, jong team én werken aan jezelf. Jij geeft jouw klanten persoonlijke aandacht en wij geven dat op onze beurt aan jou. Jouw baan als expediteur, accountmanager of customer service representative kan soms best intens en hectisch zijn. We werken op z’n Rotterdams: hard en zonder gezeur, maar er is altijd tijd voor humor. Onze medewerkers noemen het ook wel een familiaire sfeer. We kennen elkaar allemaal, soms van vroeger, en er ontstaan vriendschappen op de werkvloer. We streven naar perfectionisme, zijn loyaal en zetten altijd door. Deze hoge kwaliteit van onze dienstverlening in combinatie met persoonlijke aandacht, is wat Jordex interessant maakt voor klanten én medewerkers.

Wij zorgen goed voor onze medewerkers en dragen ook ons steentje bij aan een betere planeet. We hebben zonnepanelen die bijvoorbeeld de laadpalen voor elektrische auto’s stroom toedoen, we zijn volop aan het digitaliseren en werken zo veel mogelijk paperless. Ook in onze logistieke oplossingen zoeken we altijd naar de duurzaamste manier die aansluit bij de wensen van de klant.

Work hard, play hard. Start je carrière bij Jordex

Wanneer je bij ons start bestaat jouw eerste dag nog helemaal niet uit werken. We vinden het belangrijk dat je eerst Jordex en je nieuwe collega’s leert kennen. Je ontvangt ook een tof welkomstpakket met een sportief karakter. Vervolgens koppelen we je aan een directe collega waar we de beste klik mee zien. Hij of zij maakt jou wegwijs in je nieuwe functie.

Wat betreft de doorgroeimogelijkheden: wij hebben geen vooraf opgestelde paden. We horen liever van jou hoe jij je toekomst ziet. Geef aan wat jouw ambities zijn en we maken er maatwerk van. Natuurlijk stimuleren we dit ook proactief. Die persoonlijke aanpak die wij zo belangrijk vinden komt ook hier weer naar boven. Daarnaast vieren wij onze successen, hebben we je er graag bij op het Kerstfeest en vanzelfsprekend bij de VrijMiBo.

Wil jij werken bij een expediteur die alle behalve stoffig is, waar vitaliteit op nummer 1 staat en waar je vooral ook lekker jezelf kunt zijn? Check dan even onze vacatures en solliciteer op een positie die bij jou past. Of neem gewoon contact met ons op. Laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


1 Sector
Logistiek

Locaties

Jordex

Ambachtsweg 6

3161 GL, Rhoon

Neem contact op

Bianca Klapwijk (HR)

hr@jordex.com

010 303 73 92