2 VACATURES

Wilmar Europe

3
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 18 november 2021
Account Manager Germany

image

Wilmar Europe

Rotterdam

Geplaatst op 18 november 2021
Trade Support

image

Wilmar Europe

Rotterdam

Over Wilmar Europe
Wie zijn wij

Wilmar Europe en Wilmar Oleochemicals in Rozenburg (Rotterdam) vormen samen de Wilmar Europe organisatie, die op haar beurt weer onderdeel uitmaakt van Wilmar International. Wilmar International is opgericht in 1991 en heeft haar hoofdkantoor in Singapore. Inmiddels is Wilmar vandaag de dag wereldleider in het verwerken en verhandelen van oliehoudende zaden, raffinage van eetbare oliën en suikers, het produceren van speciale vetten en oleo- chemicaliën, biodiesel en meststoffen en het verwerken van graan. Het heeft meer dan 500 fabrieken en een uitgebreid distributienetwerk in China, India, Indonesië en in zo'n 50 andere landen op alle continenten. Wilmar is een groot voorstander van duurzame groei en zet zich sterk in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en is een voortrekker op dat gebied in haar branche.

Het hoofdkantoor van Wilmar Europe is gevestigd op het Delftseplein naast het Centraal Station in Rotterdam. Wilmar Europe heeft naast het kantoor in Rotterdam kantoren in Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië en joint ventures in Italië, Polen, Zwitserland, Oekraïne en het Verenigd Koninkrijk.

image
Wat doen wij

Wilmar Europe houdt zich bezig met het verhandelen van ruwe en geraffineerde tropische oliën en vetten en derivaten en het verwerken hiervan tot oleo-chemicaliën, oppervlakte-actieve stoffen en additieven voor de voedings-, diervoeder- en technische industrie. Deze producten vinden hun aftrek naar klanten over heel Europa waarbij Wilmar zorg draagt voor de hele keten van inkoop vanaf de productielocaties (in Azië) en het vervoer naar Europa tot de bewerking van grondstoffen via eigen fabrieken (Rotterdam) en tolling locaties elders in Europa. En van opslag tot aflevering bij de klant. Bij Wilmar Europe werken zo’n 90 collega’s die zich bezighouden met verkoop en inkoop, logistiek, klantenservice, duurzaamheid, kwaliteitscontrole en met andere ondersteunende activiteiten op het gebied van Finance, IT en HR.

 

Tropische oliën en vetten vind je overal

Tropische oliën en vetten zijn plantaardige grondstoffen die je overal in terugvindt. Het zit in chocola en sauzen, maar ook in wasmiddelen. Je vindt het terug in producten als crèmes, cosmetica en shampoo. Maar ook in kaarsen. Het is daarmee een grondstof die belangrijk is voor ons als consument.


Wat leer jij van ons

Nieuwe collega’s die bij Wilmar Europe in dienst komen krijgen een intensief inwerk programma van acht weken met een groot aantal interne en ook externe trainingen gedurende het eerste jaar. Wilmar vindt het belangrijk dat medewerkers zich verder ontwikkelen en faciliteert daar ook graag in. Door de groei in de afgelopen jaren en ook de verwachte groei in de komende jaren zijn er ook voldoende doorstroommogelijkheden.

Duidelijkheid en persoonlijke ontwikkeling

Duidelijkheid en persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij verrassen jou niet met slechts één beoordelingsgesprek aan het einde van het jaar. In een evaluatiegesprek halverwege het jaar bespreken we hoe het werk tot dat moment is verlopen en blikken we vooruit naar het komende half jaar.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Een dynamische en internationale werkomgeving

De Wilmar Europe organisatie is groeiende en heeft regelmatig behoefte aan ambitieuze professionals om zich bij onze organisatie aan te sluiten. Medewerkers maken het verschil; daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die deel willen uitmaken van ons succes. Wilmar Europe biedt een dynamische en internationale werkomgeving. Wij stellen het op prijs als onze medewerkers naast het nemen van verantwoordelijkheid ook het initiatief nemen en nieuwe ideeën aandragen. We groeien en blijven groeien. Kwaliteit, veiligheid, teamwork, innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden waar Wilmar voor staat.


3 Sectoren
Chemie
Lab en Inspectie
Logistiek

Locaties

Wilmar Europe

Delftseplein 27G

3013 AA, Rotterdam

Neem contact op