Laden
21 VACATURES

Hutchison Ports ECT Rotterdam

1800
Medewerkers
1
Sector
6
Vestigingen


Geplaatst op 6 mei 2022
Automation Engineer Industriële Automatisering (IA)

image

Hutchison Ports ECT Rotterdam

Maasvlakte Rotterdam

Geplaatst op 6 mei 2022
Monteur Kranen en Installaties Elektrisch

image

Hutchison Ports ECT Rotterdam

Maasvlakte Rotterdam

Over Hutchison Ports ECT Rotterdam
Wie zijn wij

‘Hutchison Ports ECT Rotterdam is constant in ontwikkeling’

We waren de eerste in Rotterdam, nu zijn we de marktleider in Europa. Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) exploiteert twee deep-sea terminals in de haven van Rotterdam: de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal op de Maasvlakte. Sinds onze oprichting in 1966 zijn wij snel uitgegroeid tot de leidende en meest geavanceerde containerterminaloperator in Europa. ECT is onderdeel van Hutchison Ports. Wereldwijd de grootste haveninvesteerder, -ontwikkelaar en –operator, met belangen in 26 landen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Amerika en Australië. In 2016 behandelde het havennetwerk van Hutchison Ports wereldwijd 83,7 miljoen TEU.

Betrouwbaar en innovatief

De klanten van ECT staan op nummer één. Wij komen de afspraken die wij maken na en bieden een betrouwbaar product. Ook door constant te innoveren leveren wij onze klanten de beste dienstverlening. Zo waren wij de ontwikkelaar en pionier op het gebied van de volledig geautomatiseerde containerterminal. Ook wat onze medewerkers en de omgeving betreft, voelen wij ons verantwoordelijk om te blijven investeren in kennis, veiligheid en duurzaamheid. Want hoe geautomatiseerd onze terminal ook is, onze mensen zijn een onmisbare schakel in het geheel. Betrouwbaar, innovatief, betrokken, verbonden en verantwoordelijk zijn kernwaarden die wij belangrijk vinden en hoog in ons vaandel staan.

image
Wat doen wij

Op de containerterminals van ECT werken wij aan het zo snel, efficiënt en veilig mogelijk laden, lossen en opslaan van containers. Alle werkzaamheden die wij op onze kantoren verrichten staan vanzelfsprekend volledig in het teken van ondersteuning van deze processen. Op de afdelingen HR, Marketing, Finance, ICT, Infrastructure & Equipment, Logistic Development en de Technische Onderhoudsdienst streven wij continu naar het verder verbeteren van zowel de logistieke als operationele processen. Om zodoende de schepen die bij ons aan de kade liggen zo snel, efficiënt  en veilig mogelijk af te handelen, maar ook de feederschepen, binnenvaartschepen, treinen en trucks. Kortom het optimaal bedienen van onze klanten. Onze 1800 goed opgeleide en kundige medewerkers zorgen ervoor dat de terminals permanent bemenst zijn. Dus 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar.

European Gateway Services (EGS)

De core business van ECT is het op de twee deep-sea terminals in de haven van Rotterdam snel, efficiënt en veilig lossen, tijdelijk opslaan en laden van containers. Hieromheen bieden wij tal van andere services, zowel in relatie tot de overslag als voor betrouwbaar en duurzaam vervoer van containers van en naar het achterland.

Via EGS ontwikkelen wij een groeiend netwerk van inlandterminals, die in het Europese achterland fungeren als extended gates van de deep-sea terminals.

European Gateway Services verzorgt de complete logistieke afhandeling van containers tussen de deep-sea terminal in Rotterdam en de inlandterminals van ECT of de finale bestemming. 


Wat leer jij van ons

Ontwikkeling van medewerkers is erg belangrijk voor ECT. Bij ons neem je je carrière in eigen hand. Mensen krijgen de ruimte om te ontwikkelen en te groeien. Met iedereen die bij ECT komt werken, maken we een ontwikkelingsplan. We stellen de individuele ontwikkelingsdoelen vast en welke opleidingen daarvoor nodig zijn. Dat kan een training zijn op het gebied van communicatie of managementvaardigheden, maar ook opleidingen op HBO-niveau, WO-niveau of Lean Six Sigma behoren tot de mogelijkheden. Jaarlijks evalueren we het ontwikkelingsplan in een functioneringsgesprek en passen we dat aan waar nodig.

Hoog gekwalificeerd personeel

ECT staat onder andere voor hoog gekwalificeerd personeel, geavanceerde informatietechnologie, moderne equipment, zeer hoge veiligheidsnormen en een klantgerichte 24-uursservice. Dat betekent dat onze collega’s prestaties leveren op hoog niveau. En dus pakken wij ontwikkeling maar ook het inwerkproces grondig aan. Dat begint al met een introductiedag waarop iedere nieuwe medewerker kennis maakt met de strategische doelstellingen van ECT. Wij vinden het van groot belang dat jij als nieuwe collega de organisatie goed leert kennen. Zowel systeem en structuur, als collega’s en werkzaamheden. Iedereen die op kantoor komt werken, leert dus ook in de praktijk wat er op de terminal gebeurt. 

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Bij ECT zijn er mogelijkheden op uiteenlopende niveaus en in verschillende vakgebieden. Zo kun je bij ons terecht met MBO-, HBO- en WO-niveau. De opleidingsachtergrond varieert naar gelang de functie of de afdeling.

 

Over grenzen heen

ECT is een bedrijf met een open cultuur. Werken in een informele sfeer en een dynamische omgeving kenmerkt onze organisatie. Dat vraagt een hoge mate van flexibiliteit van onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat jij je snel één van ons voelt. Dat doen we onder andere door het geven van verantwoordelijkheid en het werken aan projecten, ook als je nog niet zo lang bij ECT in dienst bent. ECT werkt graag samen met mensen die zich betrokken voelen bij de organisatie en die het logistieke proces goed aanvoelen. Mensen die buiten kaders denken, over grenzen heen kijken en die onze kernwaarden onderschrijven. Betrouwbaar, innovatief, betrokken, verbonden en verantwoordelijk. Dat zijn wij. Dat ben jij.


1 Sector
Container - overslag

6 Vestigingen

Hutchison Ports ECT Delta terminal

Europaweg 875
3199 LD, Maasvlakte Rotterdam

Delta Reefer Care B.V.

Europaweg 875
3199 LN, Maasvlakte Rotterdam

European Gateway Services B.V.

Celsiusweg 30
5928 PR, Venlo

Hutchison Ports ECT Euromax

Maasvlakteweg 951
3199 LZ, Maasvlakte Rotterdam

Hutchison Ports ECT Venlo

Celsiusweg 30
5928 PR, Venlo

MCT Moerdijk

Middenweg 35
4782 PM, Moerdijk

Neem contact op

Hutchison Ports ECT Rotterdam

info@ect.nl

0181 278 278