15 VACATURES

Huntsman Holland BV

16.000
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 29 november 2021
Laborant

image

Huntsman Holland BV

Rotterdam

Geplaatst op 25 november 2021
Scheduler

image

Huntsman Holland BV

Rotterdam

Over Huntsman Holland BV
Wie zijn wij

Huntsman-mensen maken het verschil

Huntsman Holland is gevestigd in Botlek-Rotterdam en is onderdeel van Huntsman Corporation, een Amerikaans chemieconcern met meer dan 16.000 medewerkers, die wereldwijd op verschillende locaties werkzaam zijn. Bij Huntsman maakt niet de techniek, maar de mens het verschil. Wij werken met de nieuwste technologieën en zoeken proces operators die naast gevoel voor innovatie, oog hebben voor elkaar en hun omgeving. We bieden een uitgekristalliseerd arbeidsvoorwaardenpakket.

image
Wat doen wij

Ons bedrijf produceert halffabricaten voor de polyurethaanindustrie. Polyurethanen zijn verwerkt in eindproducten die we allemaal dagelijks gebruiken. Denk daarbij aan matrassen, stoelen, schoenen of voetballen. Wij zijn toeleverancier voor diverse bedrijven in de isolatiemarkt. We brengen producten op de markt waardoor energiebesparend gebouwd kan worden. Ook leveren we aan de kunststof- en automobielindustrie, de schoonmaakmiddelensector, de textielindustrie, de gezondheidszorg en de verpakkingsindustrie.


Wat leer jij van ons

Een baan bij ons is een uitdaging op technisch gebied. Wij stimuleren onze medewerkers om het beste uit zichzelf te halen door hun te vragen actief mee te denken in het productieproces, waarbij hun inbreng ook echt gewaardeerd en in de praktijk uitgevoerd wordt. Wij zoeken collega's die naast de juiste opleiding beschikken over goede communicatieve vaardigheden én voor de juiste chemie zorgen. Bij Huntsman maakt immers niet de techniek, maar de mens het verschil. De ‘zorg voor een veilige toekomst’ voor onze medewerkers en onze omgeving komt bij ons op de eerste plaats.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

“Samen vormen we een succesformule”

Jij bent op zoek naar dynamiek in de chemische sector en werkt graag in een veilige omgeving met oog voor het milieu. Jij zorgt voor een goede samenwerking met collega's, bent nieuwsgierig en leert graag nieuwe dingen. Verder maak jij optimaal gebruik van je vakkennis en heb je een goede kijk op verbetering en innovatie. Je houdt van je werk en hebt oog voor je omgeving. En daarom ben jij belangrijk voor ons!


1 Sector
Chemie

Locaties

Huntsman Holland B.V.

Merseyweg 10

3197 KG, Rotterdam

Neem contact op

Huntsman Holland BV

0181 299 111