6 VACATURES

LyondellBasell BoMa

800
Medewerkers
1
Sector
4
Vestigingen


Geplaatst op 7 mei 2021
Maintenance Specialist E/I (Botlek)

image

LyondellBasell BoMa

Botlek Rotterdam

Geplaatst op 3 mei 2021
Maintenance Specialist E&I (Maasvlakte)

image

LyondellBasell BoMa

Maasvlakte Rotterdam

Over LyondellBasell BoMa
Wie zijn wij
De Botlek- en Maasvlakte fabrieken van LyondellBasell, een betrouwbare en stabiele werkgever. 


De Botlek fabriek bestaat uit twee belangrijke bedrijfsonderdelen in het industriecomplex van de haven van Rotterdam; een propyleenoxide (PO) / tertiaire-butylalcohol (TBA) fabriek en een butaandiol (BDO) fabriek die in zijn soort de grootste ter wereld is. Daarnaast beschikt LyondellBasell over een diepwaterterminal in het Europoortgebied. 


De Maasvlakte fabriek is de grootste PO/SM - fabriek ter wereld waar propyleenoxide (PO) en styreenmonomeer (SM) geproduceerd worden op basis van de uniek PO/SM technologie van het bedrijf. LyondellBasell en Bayer bezitten elk 50 procent van de fabriek, terwijl LyondellBasell verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering. De fabriek bevindt zich in de haven van Rotterdam op een terrein van 60 hectare op de Maasvlakte.

image
Wat doen wij
De chemicaliën die geproduceerd worden in de Maasvlakte- en Botlek fabrieken van LyondellBasell vormen de bouwstenen van andere basisproducten als kleding, huishoudelijke artikelen en bouwmaterialen. De geproduceerde propyleenoxide wordt dagelijks toegepast in talloze producten voor dagelijks gebruik zoals autostoelen, dashboards, matrassen, cosmetica en koelvloeistoffen. Styreen wordt gebruikt voor de productie van polystyreen, een basisproduct voor de verpakkingsindustrie.
De productiemedewerkers hebben VAPRO-B of –C, of MTS gedaan. Daarna volgt iedereen bij ons een intensief intern opleidingsprogramma. De engineers hebben allemaal scheikundige of chemische technologie aan de TU gestudeerd. De onderhoudsmensen hebben een HTS of TU opleiding in de richtingen electrical engineering, instrumentatie of werktuigbouwkunde. In ons geavanceerde laboratorium werken mensen met een mlo- of hlo-achtergrond.

Wat leer jij van ons
Wij zijn steeds bezig met verbeteringen binnen onze organisatie op het gebied van proces- en kostenoptimalisatie. Daarbij hechten wij veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en wij zijn uitermate kritisch in ons veiligheidsbeleid. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij op deze punten met ons meedenken en met hun eigen ideeën hieraan bijdragen. Zie jij hierin een uitdaging, dan krijg jij van ons alle kansen om te bouwen aan jouw carrière.
Waarom ben jij belangrijk voor ons
LyondellBasell is een stabiel bedrijf, ontstaan uit drie bedrijven waarvan de oorsprong ligt in het jaar 1930. Om de continuïteit van ons bedrijf te kunnen waarborgen hebben wij regelmatig nieuwe, betrouwbare medewerkers nodig. LyondellBasell is een bedrijf met diverse vestigingen, waardoor je veel carrièrekansen krijgt. Je kunt als het ware meegroeien met de organisatie. In Nederland bieden wij in totaal aan meer dan 800 mensen een dynamische baan en een fijne werkkring.

1 Sector
Chemie

4 Locaties

LyondellBasell 's Gravendeel

Mijlweg 7
3295 KG, 's-Gravendeel

LyondellBasell Botlek

Theemsweg 14
3197 KM, Botlek Rotterdam

LyondellBasell Maasvlakte

Australiƫweg 7
3199 KB, Maasvlakte Rotterdam

LyondellBasell Moerdijk

Chemieweg 3
4761 RV, Zevenbergen

Neem contact op