2 VACATURES

Shin-Etsu PVC B.V.

225
Medewerkers
1
Sector
2
Vestigingen


Geplaatst op 25 november 2020
Process Engineer

image

Shin-Etsu PVC B.V.

Hoogvliet Rotterdam

Geplaatst op 9 november 2020
Construction Supervisor

image

Shin-Etsu PVC B.V.

Rotterdam

Over Shin-Etsu PVC B.V.
Wie zijn wij

De productie van pvc is een van de kernactiviteiten van Shin-Etsu. Met filialen in negentien landen en een totale capaciteit van meer dan drie miljoen ton is dit Japanse moederbedrijf de grootste pvc-producent ter wereld. In Nederland vindt de productie plaats in Botlek en Pernis, ondersteund door het kantoor in Hilversum. In totaal telt Shin-Etsu Nederland 225 medewerkers.

image
Wat doen wij

Op de locatie Botlek wordt door een proces van mengen, kraken en destilleren het product vinylchloridemonomeer gemaakt. Dit materiaal gaat via een pijplijn naar de fabriek in Pernis, waar het wordt omgezet in pvc. Zo produceert Shin-Etsu Nederland jaarlijks zo’n 430 kiloton pvc. Deze grondstof wordt vervolgens door de afnemers verwerkt in tal van producten, zoals leidingen, bedrading, raamkozijnen en vloerbedekking.


Wat leer jij van ons

Ons bedrijf is klein, maar veelzijdig. Fornuizen, destillatiekolommen, pompen en de nieuwste besturingssystemen: operators krijgen bij ons een echte uitdaging. Ook op de afdeling maintenance werken gedreven vaklieden die de fabriek door en door kennen. Binnen Shin-Etsu heerst een informele sfeer. Dat betekent korte lijnen en veel contact tussen de afdelingen. In ‘verbeterteams’ denken medewerkers en managers gezamenlijk na over het verbeteren van processen binnen ons bedrijf. Door trainingen en cursussen wordt niet alleen de persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd, maar ook het allround vakmanschap. Ambitie en organisatiedoelstellingen vormen daarbij het uitgangspunt. Kortom: bij ons staat de medewerker centraal.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Ons bedrijf blijft vernieuwen en nieuwe gebieden ontdekken. Wij zoeken daarom medewerkers die met ons meedenken en meegroeien. Teamplayers, die een bijdrage willen leveren aan de organisatie door zichzelf te ontwikkelen. Heb jij een diploma VAPRO B of C op zak? Ben je stressbestendig en ambitieus? Los jij technische problemen in een handomdraai op? Dan hebben we voor jou uitdagende functies op zowel mbo- als hbo-niveau, op diverse afdelingen. Werken bij Shin-Etsu, dat is pas chemie!


1 Sector
Chemie

2 Locaties

Shin-Etsu PVC B.V. - Pernis

Vondelingenweg 601
3196 KK, Hoogvliet Rotterdam

Shin-Etsu PVC B.V. - Botlek

Welplaatweg 12
3197 KS, Rotterdam

Neem contact op

Tessa de Ronde

HR & Recruitment Officer

solliciteren@shinetsu.nl

010 4389 788