5 VACATURES

ADM Europoort B.V.

800
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 29 juni 2020
Production Engineer

image

ADM Europoort B.V.

Rotterdam

Geplaatst op 29 juni 2020
Commercial Traineeship

image

ADM Europoort B.V.

Rotterdam

Over ADM Europoort B.V.

Wie zijn wij

Al meer dan een eeuw veranderen de medewerkers van ADM de gewassen in producten die voorzien in de vitale behoeften van een groeiende wereld. Vandaag-de-dag zijn wij één van de grootste agrarische verwerkers en leveranciers van voedingsmiddelen. Wereldwijd werken wij met ruim 40.000 medewerkers om klanten te bedienen in bijna 200 landen.

ADM Europoort B.V. verwerkt agrarische gewassen, zoals sojabonen en raapzaad. Bij ADM Europoort zijn ruim 315 mensen werkzaam in onder andere een bulkterminal, een crush & extractiefabriek, een raffinaderij en een laboratorium.

image
Wat doen wij

Bij ADM Europoort verwerken wij van sojabonen en raapzaad. Hiervan maken wij diverse producten voor de voedingsmiddelen- en diervoedingsindustrie.

Bulkterminal: De sojabonen en het raapzaad komen via zeeschepen op onze bulkterminal binnen. Hier worden ze door operators gelost met pneumaten en een kraan. Vervolgens gaan ze via transportbanden naar silo’s, vanwaar een deel van de producten direct naar onze fabriek gaat en een ander deel via lichters, schepen, treinen en trucks naar Duitsland getransporteerd wordt om onze locaties daar te bevoorraden.

Crush & Extraction: De sojabonen en raapzaad die in Europoort worden verwerkt, worden getransporteerd naar onze Crush & Extractiefabriek. Hier worden de sojabonen en het raapzaad door middel van een aantal voorbereidingsstappen voorbereidt op de extractie van olie. Nadat we de ruwe olie hebben geëxtraheerd blijft er meel over. Dit meel is een hoogwaardig product voor de diervoedingsmiddelenindustrie.

Raffinaderij: De (geëxtraheerde) ruwe olie gaat naar onze raffinaderij, waar we de olie raffineren tot olie en een aantal bijproducten die geschikt zijn voor consumptie. Deze producten worden voornamelijk gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, maar kunnen ook worden verwerkt tot Biodiesel.

SPC: Een deel van het meel transporteren wij naar ons SojaProteïne Concentraatfabriek, waarmee er door middel van een chemisch extractieproces voor wordt gezorgd dat de suikers verwijderd worden uit het product. Dan blijft er een meel met een zeer hoog eiwitgehalte over. Dit hoogwaardige meel wordt verkocht aan bedrijven in de (dier)voedingsmiddelenindustrie.

Laboratorium: Verder beschikt ADM Europoort een eigen laboratorium, waar continu de kwaliteit van onze producten wordt gecontroleerd op de gewenste kwaliteit en om het proces bij te sturen.

De operators van onze verschillende processen, laboranten en monteurs werken 24x7 aan deze processen.

Op onze locatie hebben wij daarnaast diverse afdelingen ter ondersteuning van het productieproces, zoals een afdeling SHEQ afdeling, Mechanisch - en Elektrotechnische dienst, afdeling Project Engineering en Autoverlading. Verder wordt door de logistieke en commerciële afdeling de producten verhandelt van zowel de locatie in Europoort als andere Europese Locaties. Verder zijn er nog een aantal supportafdelingen te vinden op onze locatie, zoals HR, Procurement, Finance en IT.


Wat leer jij van ons

Door onze veelzijdige dienstverlening hebben wij ook heel diverse functies. Bij ADM Europoort kun je aan de slag van engineer tot laborant en van verladings-/procesoperator tot administratieve ondersteuning. Onze medewerkers zijn trots op ADM en blijven lange tijd bij ons werken. Als jij in dienst komt bij ADM, dan gaat er een wereld voor je open. Jij krijgt volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien. Wij bieden je goede begeleiding en stimuleren opleiding. Ook hebben wij ieder jaar plek voor Trainees, bijvoorbeeld op het gebied van Engineering of Commodity Trading.

Werken bij ADM Europoort B.V.

Ben jij geïnteresseerd in de processen bij onze organisatie, dan ben je bij ADM van harte welkom! Als nieuwe collega word jij zorgvuldig ingewerkt op jouw afdeling en krijg je een training waarin je leert om veilig te werken. Wel is het van belang dat je in het bezit bent van eigen vervoer. Onze locatie is niet bereikbaar met het openbaar vervoer.

Op onze locatie kom je terecht in een platte en informele organisatie. Ieders deur staat altijd open en het management is regelmatig op de werkvloer te vinden. ADM betrekt medewerkers bij het continu verbeteren van de (werk) processen door middel van een wereldwijd Performance Excellence programma

Ook bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden met o.a. een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding. Het komt regelmatig voor dat medewerkers een nieuwe functie gaan uitoefenen, bijvoorbeeld op een andere afdeling. Ook dit stimuleren wij.

Kortom, heb jij het in je om een echter ADM’er te worden? Bekijk dan snel onze vacatures en neem contact met ons op!


1 Sector
Bulk

Locaties

ADM Europoort B.V. - Oilseeds

Elbeweg 125 , Rotterdam

Neem contact op

ADM Europoort B.V.

adm@talentium.nl

0181 257 200