Laden
11 VACATURES

Ducor Petrochemicals B.V.

100
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 23 January 2023
Controller

image

Ducor Petrochemicals B.V.

Rotterdam

Geplaatst op 18 January 2023
Quality Specialist Supply Chain

image

Ducor Petrochemicals B.V.

Rotterdam

Over Ducor Petrochemicals B.V.
Wie zijn wij

Ducor Petrochemicals: van gas tot kunststof


Kijk eens naar het dashboard van een auto en naar een margarinekuipje. Twee heel verschillende producten, maar wel allebei gemaakt van de kunststof polypropyleen. Die kunststof ontwikkelt Ducor Petrochemicals. Jaarlijks maken onze 100 medewerkers 180 miljoen kilo van deze kunststof.

image
Wat doen wij

Polypropyleen is een interessante en veelzijdige kunststof. Onze klanten maken hier allerlei eindproducten van. Bijvoorbeeld bumpers, huishoudelijke artikelen of verpakkingsmaterialen. Van het vloeibare gas propyleen maken wij in een aantal stappen deze kunststof. Wij zijn een bescheiden, maar innovatieve speler op de Europese kunststofmarkt. We hebben ongeveer tweehonderd klanten, waarvan de meeste in de Benelux en Duitsland zitten. Dankzij een goed product en een goede service hebben we vooral vaste klanten.


Wat leer jij van ons

Korte lijnen, geen bureaucratisch gedoe, een prettige en open sfeer: dat kenmerkt ons bedrijf. Je start met een intern opleidingsprogramma. Dit is opgedeeld in vijf werkgebieden en ieder deel rond je af met een examen. Na ieder behaald examen maak je promotie en gaat je salaris omhoog. Het opleidingsprogramma beslaat afhankelijk van jouw tempo twee tot vier jaar. Ben je klaar, dan ben je allround operator. Als je ambitieus bent, dan kun je verder doorgroeien, bijvoorbeeld naar de functie van wachtchef.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Gemotiveerde en enthousiaste procesoperators zijn onze toekomst. Om bij ons aan de slag te kunnen heb je een VAPRO-B diploma nodig. We verwachten ook dat je een veiligheidsbewuste teamplayer bent. Je gaat aan de slag met vloeibare gassen, dus je moet heel goed weten wat je doet. Vakkennis en de juiste mentaliteit neem jij mee, de ervaring kun je bij ons opdoen. De fabriek draait 24 uur per dag, het hele jaar door. Jouw hulp is daarbij meer dan welkom!


1 Sector
Chemie

Locaties

Ducor Petrochemicals B.V.

Merseyweg 24

3197 KG, Rotterdam

Neem contact op

Ducor Petrochemicals

info@ducorchem.com

0181 247 070